Komple vücut olacak benim kol ve bacakla üsttaraflar fazla kıllı değil hatta kol ve bacakta da fazla yoktu üst bölgelere değil ama kol dirseğimin altına ve diz kapağı altına jilet vurdum daha kötü olacak diye korkuyorum biraz çünkü yok gibiydi tüy olarak :( sizce hata mı ettim üstelik genital bölgeyi nasıl yapacaklar çok utanıyorum 100 liraön ödeme yaptım ama kendime lazerli epilasyon aleti alıp vazgeçesim var :/
Cevabın nedir?
+1 yılAlısırsın bısey olmaz onlar alıskındır gore gore sonucu dusun purussuz bır cildin olucak bende braun silk expert lazer cihazı var kullanıtorum azalttı ama tam bitirmedi 2 aydır bilmiyorum ne olucak gitcegin yerdeki makınalar daha kalıtelı olcagı için kurtulursun erkekler için lazer epilasyon olsa gidicem ama yok hep bayan 😔
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılBende yaptirdim full vucut jiletle bile kesmis olsan faydasini gorursun ve dokulmeye baslar zaten belli olmayan tuyleri makina gormez
022 Yorumla
Soran+1 yılbirkaç sorum olacak sana ya burda mısın
- +1 yıl
evet buyur
Soran+1 yılTüm vücut demişlerdi bana 1300 e anlaşmıştık ama kollar buna dahil değilmiş her yerde öyle dedi bende kolumu da alacaklar diye jiletle alıp gittiğim için kola da yaptırmak zorunda kaldım tek tük tüyler vardı zaten 1800 tl vermiş olacağım komple sence kazıklandım mı :(
- +1 yıl
Hmm Kac seans anlastigina bagli ben erkegim 24 seans anlastim kollar yok genital bolge dahil tum bolgeler 4.000 verdim. Fakat soyle birsey var sendeki ve bendeki kok orani farkli bayanlar daha az fiyat oduyorlar. Mekan, makina, doctor, sehir hersey fiyatta etkiler
- +1 yıl
500 lira kac seans icin ekledi? kollara sadece
Soran+1 yıl8 seans benim ki birde lazerden sonra bir krem vereceğim dedi cildin kurumaması için o da 100 lira başka nemlendirici olmaz mı diye sordum hayır bunu tavsiye ediyoruz dedi onu almam şart mı
- +1 yıl
Silverdin alabilirsin ya da kantron yagi. Onun verdigi kremi sana denetecek buyuk ihtimal agri kesicili birseylerdir eger istiyorsan al yani benim ihtiyacim olmadi tenim kolay kolay yanmiyor. Benimki hic oyle birsey onermedi tabi. Sadece kolay 8 seans icin 500 lira biraz fazla gibi geldi tum vucut 1300 sadece kol bolgesi icin 500 belki en cok kil yogunlugu kolunda ondandir.
Soran+1 yılHayır ya kolum da yok gibiydi görsen ben tüm vücut deyince jiletle aldım o yüzden yaptırmak zorunda kaldım beyaz tenliyim tek tük vardı jiletle almasam yaptırmazdım çok kötü hissediyorum ya :(
Soran+1 yılAnladım ki bunlar para kazanma derdinde kremi de kakalamaya çalışıyorlar
- +1 yıl
Eee bu is ticaret sonucta kimse kimsenin hayrina is yapmiyor canisi
Soran+1 yılÖyle tabi ama değeri kadar versen neyse.
Sence bu dediği kremi almalı mı- +1 yıl
Kremi bilmiyorum o yuzden yorum yapamicam. Ben vucudumu nemli tutsun diye Aleo vera yagi ve hindistan cevizini karistirip kullaniyorum
Soran+1 yılAloe vera bitki mi var jelini mi aldın
- +1 yıl
Jeli
- +1 yıl
2 olcek aleo vera 3 olcek hindistan cevizi yagi 1-2 damla vanilya ya da ne esansi seviyorsan koy sonra bunlari 5-6 dak karistir iyice
Soran+1 yılLazerden kaç gün sonra kullanmaya başlıyorsun bunu
- +1 yıl
5-6 gun sonra. Ilk 8 saat su degmicek zaten. Ilk dusunda kesede kullanmicaksin ama sonrakilerinde kullanirsan daha etkili dokulme olur.
Soran+1 yılİlk 5-6 gün bitkisel krem doğal yağ Vs hiçbir şey sürmüyorum yani değil mi
- +1 yıl
Ben surmuyorum senin tenin ile belli olmaz bu isler bilmiyorum yani
- +1 yıl
Eger canin yaniyorsa ve yanik filan varsa silverdin ya da kantron yagi kullan
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Korkmanı gerektirecek bir durum yok, gittiğin yer iyi bir yerse ve yapanda dikkatliyse ne acı oluyor ne de yanık
016 Yorumla
Soran+1 yılGenital için çekiniyorum :(((
Soran+1 yılBakmadan nasıl yapacak ki of şimdi gidiyorum çok stresliyim
Soran+1 yılBitse de kurtulsam hemen :(
Soran+1 yılSen yaptırdın mı birkaç sorum olacak
Soran+1 yılTüm vücut demişlerdi bana 1300 e anlaşmıştık ama kollar buna dahil değilmiş her yerde öyle dedi bende kolumu da alacaklar diye jiletle alıp gittiğim için kola da yaptırmak zorunda kaldım tek tük tüyler vardı zaten 1800 tl vermiş olacağım komple sence kazıklandım mı :/
Soran+1 yılBirde bir tane krem söyledi 100 lira imiş fiyatı başka nemlendirici kullansam olmaz mı dedim hayır dedi
Soran+1 yıl100 lira çok pahalı geldi sence almalı mı araştırıp başka yerden farklı bir şey mi alsam
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
9Cevap
+1 yılİlkinde biraz acır ama etkisi var beyaz tenliysen erken biter
012 Yorumla
Soran+1 yılBeyaz tenliyim yanık filan olursa
- +1 yıl
Sana merhem önerecekler sabah akşam kullan birrr defa yanık oluşmaz ama mutlaaka kullan
Soran+1 yılGenitali nasıl yapacak bakıyor mu
- +1 yıl
Yani mecbur yapacak bir şey yok utanılacak bir sey de yok bayan yapacak sonuçta...
- +1 yıl
Evet yaptırdım ama yanık izi falan olmadı merhem kullandım sabah akşam... bir kaç kız arkadaş da yaptırdı yara oluştu 1..2 gün geçti sonra onlarda
Soran+1 yılcildin kurumaması için o da 100 lira başka nemlendirici olmaz mı diye sordum hayır bunu tavsiye ediyoruz dedi onu almam şart mı
- +1 yıl
Yani yanık oluşmaması için o iyiymiş bende aynı şeyi demiştim... onu kullan 10 tl falan
Soran+1 yıl100 lira ya ne 10 u
- +1 yıl
Ciddi misin benm yaptığım yerde böyle demedi isim verdi gittim 10 tlye aldım onlar para kazanmak için küçük bir oyun sadece... kapitalist sistem😡😡😡😡😡
Soran+1 yılAynen tahmin ettim sana ne verdiler ben de ondan alsam
- +1 yıl
Hametan diye bir merhem yalnız tüm vücutsa 2..3 tane al lazer yapıldıktan sonra sadece 3 gün sabah akşam kullan yeterli
+1 yılvazgeçmene gerek yok utanılcak bişey de yok her insanın ihtiyacı bu
00 Yorumla
+1 yılHayır ya saçmalama ne güzel git
00 Yorumla100l
Lira ön ödemeli lazer güvenli mi00 Yorumlakorkacak bir durum yok
01 Yorumla
Soran+1 yılSen yaptırdın mı genitali nasıl yapacaklar
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelince yazarmisin buraya nasi gecti
03 Yorumla
Soran+1 yılGenital için çok çekiniyorum :@
Cevap sahibi+1 yılBakmiyorlarmis ya
Soran+1 yılBakmadan nasıl yapacak ki
+1 yılNeden utanıyon ki sonuçta yapacak olan kıss
00 Yorumla
+1 yılBiyuklari unutma
00 YorumlaSeansı kaç para
010 Yorumla
Soran+1 yıl150
Soran+1 yıl8 sence iyi mi
Soran+1 yılNe dedi derken
Bence değil az bile 1700 dedi bir hastane çok ucuz olanlara gitmem
Soran+1 yıl8 seans ödeyeceğim ama 10 yapacaklar bana memleketimden biriymiş giden bir kızı buldum sordum o da memnunum dedi
+1 yılKomple soyunicakmsn
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi ki bilmiyorum inşallah öyle değildir
- +1 yıl
Oyle biliyorum ben kilot dahi cikiyomuş yani
- Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı.
+1 yılBişey olmaz utanma
00 Yorumla
+1 yılBayan yapar utanma
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem