Güzellik & Bakım Epilatörle bikini bölgesi alınır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ben birazcık denedim yani aşırı derecede yakmadi canımi ama tüylerin yoğun olduğu kısımları jiletle alıp küçük küçük çıkarken bunu kullansam olur mu? Basım dertte bunlarla kullanan var mı? Bana cesaretverin Epilatörle bikini bölgesi alınır mı? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aklibasindabiri8 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl jiletle alma, daha sert ve hızlı uzar, ağda yaparsın, epilatörle alman daha güzel olur, 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ağda yapamıyorum maalesef denedim fakat hüsran en iyisi epilatorls inceltmek Yorumla aklibasindabiri8 +1 yıl ağda yapabilirsiniz aslında, tüy dökücü krem kullanırsanız daha rahat edersiniz, epilatörle de üstünden geçersiniz Yorumla
ÖzgüгιüğεRamaкKaιa Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Pek faydası yok, çoğu kılı kırar, kökten de alsa çabuk çıkarıyor. 0 0 Yorumla
Süpermario1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Alabilirsin ya da tüğ dökücü kullanabilirsin 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar