Yaptıranlar oylasin lütfen
Kirpiklerim döküldü
Kirpiklerim güçlendi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben yaptırmak istedim kipriklerim de uzun zaten dediler çok güzel olacak sende ipek kiprik gibi kalacak sende o uzundur diye. Ama kuaför olan bir bacım vardı dedi sakin yaptırma kirpikleri mahvediyor ipek kiprik bile o kadar zarar vermiyor dedi. 3d ve ya 4d değil de 2d ipek kiprik yaptır doğal gözükecek dedi.
İpek kiprikle aynı gidiyor zaten o da. Yani ikisi de 3haftadır ömrü. Bu yüzden gerek yok liftinge bence. Düşünsene kipriklerini çekiştirip kaldırıyorlar. Kiprik dibi boşalır o zaman dökülür. İpek kiprikde de rimele gerek yok. Ben ipek kiprik yaptıracam. Sana da tavsiye ederim 👍
Benim de kirpiklerim uzundur ama düzler. Bakım içir yağ karışımı falan kullanırım. Kıvırıcı da döküyor. Baya araştırmıştım. Memnun olan az kişi vardı. Kirpik perması vardı bir ara ondan şikayetçi olanlar azdı. Farklı malzemeler kullanıyorlar heralde ki
Permada boyanıyor mu ki
Liftingde olay boyamak zaten daha gözle görülür bir sonuç alırsın
O ne olaki
Cevap
0Cevap
Ben belirli aralıklarla yaptırıyorum güzel oluyor tavsiye ederim ama bu kirpiklerinede bağlı tabiki ☺️
Hayır
Pek bir fark olmadı doğrusu. Yaptırdığın yer de çok önemli, boyama dışında keratin de uygulattırmalısın.
Kirpikleri hem döküyor hem de iç içe karıştırıyor. Tavsiye etmiyorum.
Kirpiklerimi döktü aşırı yıpratan bir işlem
İki kez yaptırdım tavsiye üzerine gittim herkes de memnun olduğu halde
Ben yaptırdım memnunum
Hiç yaptırmadım bilmiyorum 🙄
Ipek kirpik dene
Dökülü
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar