Ebru Şallı avokado sabunu kullananlar var mı? Bu sabun benim yüzümü aşırı derecede kuruttu, kızarttı ve yaktı. Yağlı bir cilde sahibim. Sizde de böyle oldu mu? Kullanan varsa yorum yapsın lütfen aldım duruyor kenarda öylece 😑
Ebru Şallı Güzellik Sabunu Avokado Özlü kullanan var mı?
Ebru Şallı Avokado Sabunu Kullananlar Ve Yorumları Nelerdir?
Selam :)
Avokado çok sevdiğim bir meyve. Yemesini de seviyorum bakım için kullanmasını da. Saçlar ve cilt için çok faydalı. En kuvvetli özelliği nemlendirici etkisi. Bu yüzden avokadolu ürünler kullanmayı çok seviyorum. Ebru Şallı'nın Avokadolu sabununu da daha önce deneyimle fırsatım olmuştu. İnternette de kullanıcı yorumlarını şöyle bir araştırdım. Şimdi Ebru Şallı sabun yorumları ve kendi deneyimlerimi harmanlayıp sizlere sunacağım.
Ebru Şallı Avokado Özlü Sabun özellikleri ve faydaları neler?
avakado sabunu kullananlar
Avakado sabunu kullananlar ve yorumlarından bahsetmeden önce sabunun bizler için neler vadettiğine değinmek istiyorum. Sabun hangi özelliklere sahip bir bakalım.
Hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.
Cilde esneklik ve yumuşaklık kazandırır.
Cilde rahatlık ve ferahlık hissi verir.
Cildi derinlemesine temizler, yağdan ve kirden arındırır. Siyah noktaları azaltır.
İçerisinde avokado yağı olduğu için cildi nemlendirir ve besler.
Shea yağı, Provitamin B5 ve Vitamin E içerdiği için cilt kuruluğuna karşı savaşır.
Sivilcelere iyi gelir.
Cilde güzellik kazandırır. Doğal ışıltı sağlar.
Cildi pürüzsüzleştirir.
Günlük kullanım için uygun.
Cildi tahriş etmez.
Ebru Şallı sabunu kullananlar memnun mu?
ebru şallı sabunu kullananlar
Burada kendi yorumlarım ve kullanıcı yorumlarını harmanlayacağım. Sabunun kesinlikle sivilceye sebep olmadığını söyleyebilirim. Ne kendimde ne de başkalarının yorumlarını okuduğumda bu tür olumsuz bir yorum ile karşılaşmadım. Cildi derinlemesine temizlediğine de katılıyorum. Ancak cildi biraz kurutuyor. Bu etkisini azaltmak için bol miktarda nemlendirici uygulamak şart. Ama kurutma özelliğinin sivilcelere iyi geldiğini söylemeliyim. Kuru ciltler sevmeyecektir ancak yağlı ciltler için uygun bir ürün. Ebru Şallı avokado sabunu kullananlar ve yorumları genel olarak bu şekilde.
Ebru Şallı Avokado Özlü Sabunun fiyatı nedir?
ebru şallı sabun yorumları
Ebru Şallı avokado sabunu çok uygun fiyatlı bir ürün. 100 gramlık sabun, 16.99 TL ile herkesin ulaşabileceği bir fiyatta satılıyor. Ancak başka online sitelerde çok daha uygun fiyata gördüm. Örneğin Trendyol 'da 11.73 TL. İndirim zamanlarında sakın kaçırmayın ve stok yapın bence.
Benim kolumda ve yüzümde bol sivilcelenme ve kızarıklık yaptı. Ergenliğimde bile çıkmayan sivilcelerim çıktı. Alırken böyle olacağını düşünmemiştim şampuanını kullanıyordum çünkü. Çok kötü asla tavsiye etmem..