Burun estetik dudak botox alni kücültürmüs. memesi yok avuca bile sigmiyor aleynaninki kadar.

Göttsüz kızlar beni sertleştirmiyor etkilemiyor beni penisim bile kımıldamıyor yerinden
Hahahaha ADAMSIN!
En iyi yorum helal be baskan helal reis
Tesekur ederim ben fenayim sen nasılsın bilmiyorum şu an offf diyorum sadece bana göttsüz resimler atma bir daha 😊🙈
Hicbisey yok zevk vermez
Rica ederim. dogrulari söyledin ve hakettin❣(kör degilsinya neden yalan söylicen haha)
Beni buna benziyorlar. Guzel kiz ben begeniyorum burnunun estetik oldugunu bilmiyordum
beni buna benziyorlar ne anlamadim.
Anlida dudagida. estetiksiz haline bak rabia soytürk gärürsün
Alnini nasil yaptirmis
baksana eskiden kocamandi alni artik kücücük. hem kendiside yapdim dedi twitterda
gotmüü erimiş sabun gibi yapışmış asdfhjkl
Hahahaha konus reis konus
Cevap
5Cevap
Gotu guzel degil memeleri de degil boyle milf seviyorm
Çirkin görünüyo çekici degil cinsel organı da kücüktür büyük ihtimal
a. mimi
Evet genelde öyle olmuyo mu siz daha iyi bilirsiniz kız zayıfsa
bilmem. kücük olmasi nasilki bu kizin begenirmisin
Kücük olmasını severim az biraz poposu olsaydı hiç yoktan iyiydi
Bunun hicmi yok sence hahaha
Ya aslında az biraz poposu kalçası genişce olaydı 😀 hiç yok gibi zevk verirmi bilemeyiz
vermez tabi kuru göt zevk
Ele gelmesi lazım sürtünce kaldırması lazım dogru
Ben hep dogruyumdur :)
Evet 😊 umarım senin gibi bir eşimiz olur
Kardeş kızı kıskandığını bu kadar belli etmeseydin keşke. Güzel veya değil sanane bundan
sanane lan cücük. merak ettim adam milletimiz enayimi diye sordum. sanami soracakdim köylü. s. ratsiz bide utanmadan cirkin yüzünü pp koymus. saana yazanda yokdur. yazanlar senin gibi b. k suratlidir
Yüzüm seni hic alakadar etmez guzel olduğumu iddia etmedim. Ama senin ilgini cekmis demek ki girip bakmissin. gelip burda bana b*k atamazsin. Kiskanc köpek ya asla o kizdan daha güzel olamayacaksın bunu o minnacık tabii varsa beynine yerleştir 😂😂 Seni fesat 2000'li uzaa
Hiçbir şey yok çirkin görünüyor cinsel organıda küçüktür göttsüz
Benim cevizler onun neticeden daha büyük
Adam!
Gece gece bu mu kaldın derdin.
Sanane oc
sende düsünüyonmu estetik mestetik. hmm?
Burnun ne lan öyle HAHAHAHAHAHA resmen migdem kalkdi igrenc!
Adını öğrendiğim iyi oldu.
Kendi tipine bak önce kod*mun iguanası.
Özgüven edin sonra gel konuş
Ayy kiyamam sen beni gördünmü daha önce. bak kizim paraya ihtiyacin varsa söle sanada estetik yaptiralim su patlamis burnunu düzeltelim. misir haha
Merak etme daha önce koydum 2 resmimi mesaj kutum doldu bende ugrasmak istemedim sildim ppmi. simdi sg ananin kucagina
Yazık sana madem çok gocundun gel özele bekliyorum klavye ablasi.
Senin gibi ucuz pazarda tanilmis kisilerle muhattab bile olamam ben. rezil olurum. patlak burun ;)
Seni kaide alan kim kodu*mun ksri sabrımi sınama.
Seni satan satmış nedir bu yara gece gece
Seni geren ney niye bunun derdine düştün?
sana hesabmi sorcam
Sen kim oluyonda beni sorguluyon senin belani severim
Normal bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar