Şakaklarda ve saçımda dökülmeler başladı, iyice seyreldi. Saçım doktor bu spreyi reçete etti ama tedirginim. Hakkında olumlu ve olumsuz bir çok yorum var. Kullananlar tecrübelerini benimle paylaşırsa çok sevinirim. 😊minoxil forte
Bu ilaca başladın mı ömür boyu kullanman lazım aksi halde öncesinden çok daha şiddetli dökülmeye başlar saçların. Etkili olduğu doğrudur ama önemli yan etkileri var; ilki ve en önemlisi uzun vadede bir takım kalp ve damar rahatsızlıklarına yol açabiliyor.
Minoxil forte, saç dökülmesine iyi geliyor. Seyrek saçların çıkmasına yardımcı oluyor. Ayrıca Minoxil'i sakal için de kullananlar mevcut. Sabah akşam kullanılması tavsiye edilmekte ve 5 fıs yetmekte.
Tek eksi yanı kafa derisinde kaşınma yapabiliyor. Ama bu dayınılmaz bir kaşıntı olmuyor tabi için rahat olsun.
Uzun süre kullanımda etkisini gösteren bir spreydir. Sabırlı olmalısın fazdasını göreceksin. 🙂
Minoxil saç dökülmesine engellerken, seyrekliği de gideriyor. Ayrıca Minoxil sprey sakallara da uygulanabilir. Uzun süre kullanımda etkisini gösteriyor. Sabah akşam 5 fıs şeklinde kullanılıyor. İlk başlarda dökülme sorunu yaşayabilirsin ama bu uzun sürmeyecektir.
Ben kullandim sac cikmasi icin dökülmeyi durdurmak icin sac derisine uygulanir Benin sackiran olmuştum doktorda bunu verdi gayet iyi etkili bir ilac düzenli olarak kullan doktorun söyledigi gigi kullan 90 tl bu ilac
Bu ilac iyi bir ilac onun bunun dedigini kulagina takma yorumlarda gördüm kullanmayan insanlar bile yiyorum yapmiş doktorum verdiyse iyi bir ilac vermiş merak etme
peki yaş 20 doktorlar saç ekmiyor bekle diyor 24 yaşına kadar saçsız mı dolanmak mantıklı yoksa minoxille en azından gençliğin baharında 2-3 yıl idare edip sonrasında ektirmek mi
Kardeş aklına ne gelirse hepsini kullandım boş en mantıklısı ettirmemiş ben yeni ektirdim prp ile de hem güçleniyor hemde dökülme duruyor bunlara bostan yere para verme derim