Bazı arkadaşlarımın hiç yüz temizleme jeli dahi yok. Makyajlarını çıkartırlarsa sadece makyaj temizleme suyu var onunla silip uyuyorlar. Bu bana çok tuhaf geliyor. Nemlendirici, peeling, yüz temizleme jeli nasıl olmaz ki? Bunu onlara sorduğumda yüzümde sivilce yok gerek yok diyorlar. İlla sivilce olması gerekmez ki temizlik ve yüz için önemli. Bu normal mi sizce bana mı tuhaf geliyor?
Cevabın nedir?
+1 yılBen yüzümü temizlemek için niveanın yüz köpüğünü kullanıyorum başkada cildime hiç birşey yapmıyorum zaten makyajda yapmıyorum cildim yağlı olduğu için insanlar kullanmaya bilir niye bu kadar garip geldi?
01 Yorumla
Soran+1 yılGarip çünkü yüz bakımı önemli...
+1 yılSabun kullanıyor olamazlar mı? Niye yadırgıyorsun anlamadım.
03 Yorumla
Soran+1 yılSabun yüzü gerer iyi değil
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun.☺️
- +1 yıl
Bencede aksine ben sabun sayesinde yuzumdeki sivilcelerden kurtuldum yumusacik yapiyor hemde kullandigin sabuna bagli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
0Cevap
Cilt makyajdan sonra iyice durulanmalı ve bakım kremiyle takviye edilmeli. Iyiki de yapıyorum bakım yoksa huzursuz oluyorum.
00 Yorumla
+1 yılSeninki yine iyi, benim makyajını temizlemek için sabun kullanan arkadaşlarım var, çok ilginç.
117 Yorumla
Soran+1 yılSonunda beni anlayan biri
- +1 yıl
Ee ne var bunda bende sabunla yikayip cikariyorum cok sık yapmiyorum makyaj nadiren ozamanda sabunluyorum sicak su ile yikayip krem suruyom sonra ne var bunda
- +1 yıl
@_BeBeRuhii_ Cilde sabun sürülmez, zararlı. Ayrıca çok eski ve de zor bir yöntem o yüzden şaşırıyorum.
Soran+1 yılSonunda beni anlayan biri var çok sevindim
- +1 yıl
Soran+1 yılSabun cildi yıpratır ki benim arkadaşlarım sabun bile kullanmıyor o derece
- +1 yıl
Valla bana aksine faydasi oluyor zarari olmuyorr size nasil zarari dokaniyor sasiyom
- +1 yıl
_BebeRuhii_ İleride anlayacaksın zaten zararını, şimdi değil
- +1 yıl
- +1 yıl
Ve de yorumlarda çirkinler bunlara gerek duyar demişler, çok güldüm gerçekten. Bakımdan bir haberler..
Soran+1 yılCidden bu konuda bilmeyen çok insan var. Yüzünün cildinin değerini bilmeyen normal el ayak gibi davranıyorlar ki el ayak için bile vücut sütleri vs var. İyi ki öyle değilim cidden kendime bakmayı çok seviyorum.
Arkadaşlarım kıyafetten çok cilt bakım ürünü alıyorsun diyor. Anlamıyorlar beni
Soran+1 yılCidden öyle ne çok varmış bakımı makyaj ve çirkinlik sanan😂😂😂😂
- +1 yıl
Bende çok önem veriyorum ama eskisi kadar değil maalesef. Üşengeçlik sardı beni, önceden yediğim tüm meyveleri cildime uygulardım (çok iyi geliyor, doktorumun tavsiyesiydi) şimdi onu bile yapmıyorum :/
Soran+1 yılBende öyle ama yine de sabah ve uyumadan önce bir şeyler yapmaya çalışıyorum 😔
- +1 yıl
Hic aksatma kuzum, bir kadını kadın yapan cildinin pürüzsüzlüğüdür kıymetini bil
Soran+1 yılAynen canım bende katılıyorum sana
- +1 yıl
+1 yılHayır bence de gerek yok. Yüz için nemlendirici bakım kremi ve temizliği için de sabun kullanılabilir. Tabi makyaj yapanlar farklı ürünler de kullanıyor olabilir orasını bilmiyorum.
00 YorumlaHiçbir şey kullanmayıp günün pisliğiyle uyuyup cildim çok kötü diyenler de var onlar da benim garibime gidiyor:))
01 Yorumla
Soran+1 yılYani sen yüzüne bakmazsan öyle olur diyeceksin. Tuhaflar
+1 yılBende kullanmiyorum sabunve sicak su ile kiyiyorum sivilce olusumuda yapmiyor makyaj
00 YorumlaBen de sadece silerim sonra nemlendirici krem tamam.
02 Yorumla- +1 yıl
sabahları yarım saat sitedeyim sadece
görmedim seni
Yüzümü sabunla yıkayıp nemlendirici kullanıyorum sadece
00 YorumlaMakyaj temizleme suyu dışında ben de kullanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılKullanmayanlar var evet ama ben kullananlardanim
00 YorumlaNormal bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen çirkinsen bı sürü seye gerek duyuyorsundur
05 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaha çirkinlikle ne alaka 😂😂
Çirkin değilim hem güzelim hem bakımlı👸🏻👸🏻👸🏻
Cevap sahibi+1 yılYani yüzünü duzeltmek icin cok makyaj yapiyosan badana gibi o yüzü de aritmak icin çok sey gerekir 😉
Soran+1 yılAlakası bile yok makyaj yapmadığım günlerde dahi yüzüme bakım yaparım.
Ayrıca şunu unutma tatlım makyaj çirkinleri güzelleştirmez. Çirkinlere hiçbir şey fayda etmez😂
Cevap sahibi+1 yılBakim da kalbi guzellestirmez yapma sen gelip burda arkadaslarini gomuyosun yok soyle boyle diye ne ergensin yav
Soran+1 yılSen benim kalbimin güzelliğini çirkinliğini yazdığım 2 satırla ölçemezsin. Hadi uğraştırma beni iyi günler 🧘🏻♀️
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem