Erkekler esmer mi seviyor sarışın mı?

Doğuştan sarışınların Türkiye'nin yalnızca yüzde 4'ünü oluşturduğunu biliyor muydunuz?

Kendi adıma konuşuyorum.
Ben esmer, sarışın veya kumraldan ziyade önce erdem gibi olağanüstü bir kişilik ararım, daha sonra entellektüel biri olmasını isterim. Daha sonra boy, fizik :) en son rengine bakarım.
Bu 50-50 bence.
Ben sarışın daha çok severim hep ilk ilgimi çeker. Ama çoğu arkadaşım var sarışanlara bakmaz bile ama esmerleri çekici ve güzel bulur
Genelinin esmer oldugy bir ulkede farkli olan sayica az olan sarisinlar her zaman cekicidir durust olalim 😊
Erkek kalıbını belli insanlara oturtmayın kişiden kişiye değişebilicek bişey
Cevap
61Cevap
Şimdi şöyle bir şey var doğal sarışınsa işler değişir ve mavi gözlüyse köle ederler adamı öyle bir şey var. Ama esmerler de az anasının gözü değil 😃😃
ikisini de seviyorum :) kumral, kızıl , uzakdoğulu farketmez.. kız güzelse zaten beğenilir.. ama sanıyorum son zamanda biraz daha esmere doğru meylim var.. hoş zaten çevrede sarışın da yok pek.
Bunun ne sarisin ne esmer önemi yok yeterki değer verilecek biri olsun ama yinede tercih sorulursa esmer
Çok saçma bir soru çünkü kişiden kişiye göre değişir kimi esmer sever kimi sarışın bu yüzden genel cvp vermek saçma olur.
buralarda mantikli soru aramak 🙃
neyse 1 xper sin biraz daha takil sen😂
Sarışın esmer farketmez. Kalıbının kadını olsun da; ne olursa olsun. Ruhlar aleminde de yaşamıyoruz tabi. Eli ayağı bacağı kafası bana biraz uysun :)
sairisin benimde gözüme güzel geliyor benim saclarimda sari ombre zaten dikkat cekici oluyor türkiyede az oldugu icin..
Ülkesinde sarışını bol olan esmeri, esmeri bol olan sarışını seçer diye düşünüyorum.
bence erkeğin fantezi dünyasında yarattığı kzın özelliğine göre :D
Sarışın olan kadın candice swenapole olacaksa tabii ki sarışın 🤣
Daha çok sarışın bence ama sarışın var sarışın var bir de esmer var esmer var yani bu yüzden değişir güzelliğe fiziğe vs göre
Hiç bir zaman öyle ayırmadım sarımıymış esmermiş kime sarışınlık yakışıyor kime esmerlik yakışıyor bu daha önemli
Şahsım adına esmerlerden hoşlanırım ama bazen içimi ahh çektiren sarışın kadınlarda gördüm
Gamzeden sonra esmere elenmemek mümkün değil 🌷ama normalde sarışın daha cazip geliyor
Sarışınlardan ama bence siyah sac beyaz tenli uyumu 😄
Sarışınlardan ama insan olmadıktan sonra hiç sevmem
Ben sarı ama hafifte balık etli olacak. Bu yuzden sevgilimin saci icin iyi paralar verdim
Esmerlerde hoslanirla ama esmerler yuz vermeyince sarisinlar övmeler baslar
Erkekler genel olarak hoşlanırlar zaten, çokta önemsemeyin 😂
bu hoşlantı saçlardan belli olmuyor ki ben mesela karaktere bakarım
Sarışın iyidir ne öyle kara kuru esmer hiç çekilmez erkekte esmer iyide esmer kızlar ölsün
Hepsinden hoşlanır. :dd
Bence erkekler beyazcı asla dayanamiyorlar. Tüm arkadaşlarım ve eski erkek arkadaşlarım
bu kişiye göre deiğişir hayatımda hep esmerler vekumral oldu birde sarışın sevgilim olsun isterdim doğrusu
Esmerin de seksi olanı var sarışının da seksi olanı var tabiki
Saçma bir soru. Kimse aynı insandan, aynı tarzdan hoşlanmaz
Sarışınlaesan hoşlanır esmerlerle evlenirler nxjdjdjdj
Kumrallar
Sarisinlar ilgilerini daha çok çekiyor bence sevmek değil de
Sarışın ve kumral iyidir esmerler çok kıllı oluyor..
100 sarışına sormuşlar 80i esmer demiş.. Tabii ki ESMER... UK...
sarışının adı var
esmerin tadı var
Benim için önemli olan gözlerdir.
Kumrallardan hoşlanırım tam tersine..
Esmer ama ayakları Seksi olmalı
Esmer sarışın farketmez, ben affetmem 😂😂
Esmer in tadı cidden var
Kalbi temiz biri olsun yeter bence
Nefes alsın yeterden hoşlanır
Benim için sarışından. Diğerlerini bilemem.
insan olandan hoşlanıyoruz biz:)
Sarışın mavi gözlü zeki kızlar candır :)
insanlardan hoşlanırlar
Sarışınla gezerler, esmerlerle evlenirler.
Valla ben kendi adıma sarışınlardan hoşlanıyorum.
Valla ben açık ara esmer
Erkekten erkeğe değişir
Bence esmer senin gibi
Her ikisindende hoşlanırlar
az olana rağbet fazladır
İkisinde olur alımlı olduktan sonra
İnssn olmadkktan sonra hiçbirinden.
Sariiii titrettin beni tittrettinnnnn
Sarışın esmer fark etmez insan olsun
ben sarisin erkek seviyorum digerleriji bilmem
Esmer kızlar tabiki ☺️
daha çok sarışın ama esmer kıvırcık saçlı da olur