Bugün ilk seansa girdim fakat canım biraz yandı özel bölgeye hiç dayanamadım uyuşturmak için ne önerirsiniz soğutucu sprey dedi ordaki kadınlar ama emla krem de kullanan çok?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bugün ilk seansa girdim fakat canım biraz yandı özel bölgeye hiç dayanamadım uyuşturmak için ne önerirsiniz soğutucu sprey dedi ordaki kadınlar ama emla krem de kullanan çok?

Lazerde ilk seans bazıları için zorlayıcı olabiliyor. Bu durumdan henüz lazere gitmemiş olanlar da korkabiliyor :) Hem korkuyu azaltmak hem de acıyı ortadan kaldırmak için soğutucu spreyler kullanılabilir :)

Evet kullanılır! Lazer tedavisi sırasında cilt üzerinde oluşabilecek ısıyı dengelemek ve olası yanıkları önlemek için soğutucu spreyler sıkça kullanılır. Bu spreyler sayesinde cildin lazer ışınlarına maruz kaldığı sürece daha az zarar görür ve tedavi sonrası iyileşme süreci de hızlanır. Çoğu zaman lazer cihazının kendisi bir soğutma mekanizmasıyla donatılmıştır ama ekstra bir soğutucu sprey kullanmak cildi soğuk tutarak daha rahat bir şekilde lazer yaptırma olanağı sunar :)

Genellikle soğutucu spreyler lazer tedavisinde güvenle kullanılabilir. Tabii her ürün gibi bu spreylerin de içeriğini kontrol etmekte fayda var. Eğer cildiniz bazı kimyasallara karşı hassasiyet gösteriyorsa, spreyin içindekiler listesine bakarak alerji yapabilecek bir madde olup olmadığını kontrol etmeniz önemli. Her ihtimale karşı, lazer tedavisi öncesinde bu spreyleri küçük bir cilt alanında test etmek, yan etkileri önlemeye yardımcı olabilir.

Dürüst olmam gerekirse çoğu insan soğutucu spreylerin kullanımını oldukça faydalı buluyor. Kullanıcı yorumları da genellikle olumlu yönde. Birçok kişi spreyin ciltleri üzerinde soğutucu bir etki yaratarak lazer sırasında hissedilen sıcağı ve sonrasında oluşabilecek rahatsızlığı azalttığını belirtiyor. Özellikle hassas ciltlere sahip olanlar bu spreylerin lazer tedavisini daha katlanılabilir hale getirdiğini vurguluyor. Denemekte fayda var :)
Sogutucu sprey bildigim kadariyla baya etkili, ama her sekilde canin yine de yanacaktir.
Ben kremi de spreyi de denemedim oyle gozu kapali giriyorum. Fakat seanstan 20-30 dk once agri kesici almak da yardimci oluyor diyenler var. Denemekte fayda vardir diye dusunuyorum herkes ayni tepkiyi vermeyebilir.
Ayrica 3-4 seanstan sonra agrisi azalmaya basliyor.
Evet ordaki kadınlarda öyle dedi ya yok etsin değilde en azından acıyı azaltıcak birşeyde yeter birde ilk seansım olduğu için canımın yanması normal
bence bir doktora görün. benim arkadaşımda gidiyordu. çok acı çekti. sonradan sürekli kanaması oldu. bırakmak zorunda kaldı. ama onun sağlık problemi olduğu için öyle olmuş sanırım. sende önce bir doktora git bence.
Nerde yaptırıyorsun hangi şehir yani?
İstanbul
Teşekkür ederim
Cevap
9Cevap
ben haftaya lazer epilasyon yaptırmaya başlayacağım. ağrıya çok dayanıksız biriyim. lazer epilasyondan önce emla krem sürünce ağrıyı azaltıyormuş ama emla çok pahalı bir krem. başka ne yapabilirim lazer epilasyon ağrısı için?
Merhabalar, emla lokal anestezik bir kremdir ve uygulandığı bölgede geçici hissizlik yaratır. Ağrısız lazer epilasyon için Buz Lazer yaptırabilirsiniz. Buz Lazer neredeyse tamamen ağrısız bir yöntemdir. Özellikle ağrı eşiği düşük kişiler için ideal bir çözümdür. Gerçek Buz lazer merkezleri için sayfamızın Nerede Yaptırabilirim linkini ziyaret edebilrisiniz.
Valla kizlar size bişey diyim mi? Net çözüm ne ben buldum valla.. gülmeyin ama en iyi krem ya da sprey geciktirici sprey.. hem uygun fiyatlı hem muhteşem uyusturuyo.. ben genital bölgemin üst kısımlarına sıkıp epilasyon yapıyorum.. hiç acı vs yok
Lazer de uyuşturucu sprey kullanmayın. Daha az faydasını görürsünüz
Erkeklerin kullandığı geciktirici spreyler var bana onu önermişlerdi 😂 az da olsa işe yarıyor
emla krem ya da anestol krem kullanabilirsin ben hiç bi şey kullanmıyorum
İlkte yüksek dozla yapmış muhtemelen belli ki acemi operatör umarım vücudunu yakmaz, ayrıca lazem bitirici çözüm değil sadece uyutucu diyeyim, vücuda onda ışını yemene değer mi bana çok mantıklı gelmediği için bıraktım
Emla krem alabilirsin
Kullanma öyle şeyler bence bi faydası yok ve zaten acısız bişey anlık atışlar
Anestol kullanabilirsiniz
azcık dişini sık canım sende :D
o akadar yanmaması lazım ama
Bilmiyorum bende şaşırdım ilk seans diye sanırım
ilk seasnta olabilir , uygulayan kişi cihazı tam ayarlayamamış ta olabilr ya da uzun süre bir bölgeye tuttuysa
Bende gidiyorum lazare o kadarda kotu degil ya
Dayanılmayacak kadar bir acı veriyor ki
Dayanılır ama biraz azaltıcı birşey lazım acıyı
Lidokain içerikli krem ler var
Valla biz bu kızların işi ne zor ya
En iyisi Emla krem pahalı ama iyi uyuşturuyor.
Jel gibi bişey veriyorlar ondan isteseydin
anestol krem eczaneden bulabilirsin
bir şişe şarap
emla krem
Emla kullan
buz kürü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?