Yaş 26 saçlarımın ön tarafı çok yavaş uzuyor birkaç yıldır ve şu an çok orantısız arka ve yanlar her zamanki gibi ama önler kısa?

Bunun sebebi sizce nedir? Önde yine uzama var ama diğer yerlere göre daha az yavaş ve öndeki saçlar diğer taraflara göre çok zayıf ama kelleşme yok. Hafif dökülme var geçen sene bu kadar yoktu.

Sizce saç mı ektirsem öndeki seyrek olan yerlere? tüm resimlere bakınca durum nasıl sizce?

Size göre sağ tarafa yatırınca saçın önü tarafını:
Yaş 26 saçlarımın ön tarafı çok yavaş uzuyor birkaç yıldır ve şu an çok orantısız arka ve yanlar her zamanki gibi ama önler kısa?

Size göre sola yatırınca saçın ön tarafı:
Bu hafif geriye doğru ve yana doğru yatırınca tamamen seyreklik kapanıyor belli olmadığı hali:
Buda saçın öne doğru tamamen taranmış hali burda tepeden görünüşü:
Güncellemeler
+1 yıl
Babam 52 yaşında ve saçlarının ön tarafı gür gibi. Yani yaşı 40 ile 50 arasındayken bile saçları gürdü. 50 den sonra seyrelmeye ve dökülmeye başladı.

Bende niye böyle anlamadım:D
Güncellemeler
+1 yıl
Ben ektirsemmi diye soruyorum millet dalga geçiyor :D buda iyi