Gozuklu, dudaginin hafif kenarinda beni, gogusler 85b, uzun sacli, hafif kalca cikık, attıgi kahkaha odada disarda yankilayan, ses tonuyla seni baska dunyada hissettiren, ve arzulari arttiginda istekli oldugunda kelimleri saklamdan cekinmeden soyleyen biri
168-180 boylarında beyaz tenli derli toplu sıkı bir vücüdu olan kadınlar ilgimi çekiyor öncelik tabi bunlar hayat bu belli olmaz :) en önemlisi güveneyim yeter ki güven olduktan sonra karşılıklı inanç ve değerlere saygı olduktan sonra onun bir gülüşüne ne yapmam ki :)
Parası bol olan bir kız olsun, bana bakacak kadar çok parası olsun, çalışmama gerek kalmasın, anti feminist olsun, erkek haklarını savunsun ve erkek- kadın eşitliğini savunsun, meninist olsun, cinsellikte çok iyi olsun, güzel bir fiziği ve güzel bir yüzü olsun, sıkıcı olmasın, hoş sohbet ve keyifli bir kız olsun.
Herkese göre değişir. Gürse birsel tam bir afet bence zeki fizik iyi uzun boylu. İlk etapta begensem bile kız aptalsa cin con tipi hemen soğurum. Bir de ufak tefek güdük olmayacak.
Temiz bir yüz, illa sakal olacaksa da az, aşırıya kaçılmamış bir sakal. Salmamış, özenli bir vücut. Tarz olacağım gayesiyle abartılmamış bir giyim tarzı, spor tercihim.
Kadını hicbir zaman sınırlamak istemem farkli kombinasyonlarda farkli bedenler cok seksi olabiliyor Hatta bazen seninle ettiği hos sohbeti dahi seksi olmasını sağlayabilir
Bitter olmayan çikolata ten menekşe gözler uzun kıvırcık saçlı geniş omuzlu 180 üstü boy balık etli güler yüzlü yuvarlak belirgin hatları olan afettir benim için
Benim için gorseldeki kadın hiç biseye yaramaz benim sevdiğim kadın sadece bana özel bana mahsus olmalı öyle herkesin her yerini gördüğü kadın bana çekici gelmiyor
Yumuşak ve içten gelen ses, zarif eller narin bakışlar serin bir havada kısık kusık bakan gözler ha bide sende biraz ponçiklik var demesi afet olmasına yeter ve galiba ben bu adamı buldum o bir afet😪
Bembeyaz ten ince bel ve geniş kalça ama hepsini ezen şey tarzıdır yani
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Benim boyum uzun geniş omuzluyum, siyaha çalan gözlerim var, açık ten siyah saçlıyım. İstediğim kadın uzun olucak açık tenli ha birde kalçası dolgun olucak
Aklını göğüs ve kalçalarında kaybetmemiş, hâlâ aklı başında olan, erkek peşinde koşmayıp, kendini geliştirmiş, ilim ve bilimle uğraşan kadın tam afettir.
Bu mu afet? Bu bildiğin urospu ya iğrenç hayat kadını gibi baksın işine kadın dediğin iffetli olur o göstermez sen görürsün ondaki cevheri bakışları yeter herşeyi anlatmaya orasını burasını açmasına hiç gerek yok zamanı gelince görcez zaten 😑😁😁😁
erkek oldugum halde malum yere senin kadar dikkatli bakmadım, beni etkileyen yüzüydü bu gibi bir siteden aksi birşey beklemek mümkün değildi zaten varsayalım ki öyle olsun kadın da fizik var çekip koymuş sen de yap sen de çek koy.
Zaten böyleleri de sizin gibi tipsizler bizi beğensin diye bekleyip hasretinizden prangalar eskitiyordu 😂😂😂herkes kendi önündeki yesin. Davul bile dengi dengine, yani durup insanın bir kendisine bakması lazım, ben neyim ki ne istiyorum diye !😃hayalperestliğin lüzumu yok. Normalde yorum yapma gereği duymazdım bu gülünç yoruma ama seni gerçeğe uyandırmak istedim kardeşim
Dış görünüşe dair bişey yazmak istemiyorum ama tiktoksuz sosyal medyadan özentilerle huyunu suyunu kapmayan genel kültürlü hanımefendi utangaç böyle olması bana çekici geliyor
En İyi Cevaplar