Yüz felci geçirip eski haline dönenleri tanıyanlar var mı?
Yüz felci geçirildiği zaman yüz şekli değişiyor mu?
Yüz felci geçirip eski haline dönenleri tanıyanlar var mı?
Yüz felci geçirmiş olarak bildiğim isimler Kaan Sezyum ve Ferdi Tayfur. Kaan Sezyum tam örnek alınası insan bu konuda. Alıştırdı kendini ekranlara, filmde bile oynadı.. arkadaşının psikolojik destek alması gerekiyor.
Aslında kimse anlamıyor felç geçirdiğini yüzü sadece eskisi gibi değil burnu düştü ve göz kapaklarının şekli değişti. Normalde estetik güzelliği gibi orantılı yüz yapısına sahipti yüzü o kadar güzeldiki bebek yüzü gibi.. Şimdi 45 yaşında gibi duruyor resmen 😔
Düzeliyor ama felç derecesine baglı bu, ben de yaşadım çok az dikkatli bakınca sadece dudağım da kaldı
Nasıl düzeldi senin nasıl oldu çok geçmiş olsun
Gece oldu sabaha karşı uyandım karıncalanma vs bir iki gün öncesinden belli etmiş ama ben anlamadım, 20 gün falan sürdü düzelmesi dr iğne derken düzeldi
Oda öyle diyodu beyin damarları kasılmiş gerçi onun çok aşırı derecede yüzündeki kaslar çöktü. Kac aydır geçmiyor belirtileri çok yoruldum ya delirip kendini öldürebilecek durumda
Geçmiş olsun cevreden gelen tepkiler önemli ben umursamıyordum ama ne bilim zor allah yardım etsin
Aynen n teşekürler saolasn
yüz yogası var biraz araştır istersen. Ama yüz felcine nekadar iyi gelir bilemiyorum. Moral olarak yanında olman çok iyi. Geçmiş olsun
Kas yırtılmasi olduğu için bütün denklerimi bozuldu.. Teşekkür ederim saolun buarada
Allah korusun Allah şifa versin
Amin herkesi korusun Rabbimmm. Teşekkürler bu arada
Cevap
3Cevap
Fizik tedavi gördü mü? Allah şifa versin çok üzücü gerçekten...
Sanırım görmedi insanın içine çıkamadım o halde dedi
Yaşınız daha genç bence geciktirmesin. Erken tedavi çok önemli bir şey.
4 ay geçmesine rağmen tedavi edilebilinir mi fizik tedaviyle bilmiyorum da hastane fobisi var onun öyle değişik biri
benim bir tanıdığımdada olmuştu. cocuk Şu an mutlu çünkü yüzündeki her organı çıkarıp takabiliyor.
Böyle de yapılmaz ki ama 😂
Felcin şiddetine göre
Orta şiddetli bir felç geçirdi ama yüzü eskisi kadar toplu değil sanki 10 yaş yaslanmis gbi
Normal. 10 seneden fazla geriye götürmüştür
Yani o görüntü degismezmi ki eski haline gelemez mi
yüz kaslarını etkilemişse ve yaşı büyükse biraz zor
28 yaşında ve yüz kasları fazlasıyla hareket ediyor yan çene kasları yemek yediğini yaşlı gibi katur kutur ses çıkarıp oynuyor. Onu öyle görünce sinirlerim bozuldu benim de sanki büyü yapılmış resmen
O yaşta toparlayabilir. Bir çenesi yerinden oynamış olabilir. Bir ortopediste görünse o daha fazla yardımcı olur
Çok zor. Bende yuz felciyim 15 aydır. Arkadasiniz duzeldi mi acaba?
Allah korusun..
Amin canım . Nazar Değdi resmen kıza
İnş... İntihar etmesnden korkuyorum o derecede özgüvensz 😔
Teşekkürler bu arada
Değişiyor.
Eski haline gelir mi
Estetik olucaksın başka çaresi yok.
Hiç estetiğe muhtaç olmayan biriydi nasıl diyebilirim estetik ol diye acaba.
Olursa da bütün yüzünün kesilip dikilmesi lazım sanırım 😔
Eğer çok şiddetli olmuşsa düzelmez. Hafifse geçebilir.
Ama başka çaresi yok diye biliyorum.
Yüzüne bakan yüz felci olduğunu anlamıyor Şu an ama yüzü eskisi gibi çekici değil mimikleri de malesef yoook oldu ya o kadar güzel bebek gibi yüzü vardı ki gözleriyle kendini aşık ettiren biriydi nasıl oldu bizde anlamadk
Doktora gidin bir bakalım.
Evet şiddetine göre kalıcı olabiliyor.
İlk başlarda burnu gözü dudagi hepsi düşüktü sonra yavaş yavaş düzeldi ama arkadaş kafayı yedi gibi hiç mutlu değil. Napmam lazım bilmiyorum
Allah korusun
Amin canım . Allah herkesi korusun inş. Teskkrler
Değisir heralde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar