Daha iyi ve sağlıklı bir vücut için hangi bakımları vücudunuza uyguluyorsunuz?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Daha iyi ve sağlıklı bir vücut için hangi bakımları vücudunuza uyguluyorsunuz?

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Selamm, 🎉 Sana vücut bakımında kullandığım favori ürünümü anlatmaya geldim. Benim cildim Hobby Yoğun Nemlendirici Krem serisine emanet. 👏 Hazırsan vücut bakımı için kullandığım etkili bu ürünleri birlikte tanıyalım. 💃
Vücut bakımı en az yüzüm kadar özen gösterdiğim bakım rutinlerinden. Bu rutini etkili kılan önemli bir aşama var. O da nemlendirmek tabii. Cilt tipin ne olursa olsun nemlendirmek çok önemli. Kuruluğa bağlı pütürler, kırışık izleri ve sertlik olmaması için düzenli nemlendiriyorum. Cildim yumuşacık ve pürüzsüz. 💗

Duş sonrası veya gün içinde cildimi nemlendiriyorum. Bu sayede cildim nemsiz kalmıyor ve her zaman yumuşacık oluyor. Hobby Yoğun Nemlendirici Kremler içeriğindeki doğal yağlar sayesinde cildime etkili ve özel bir bakım yapıyor.
Vücudum için ayrıca Hobby Nemlendirici Vücut Losyonunu kullanıyorum. Cilt tipim kurumaya o kadar müsait ki duş sonra sertlik ve gergin his tüm cildimde oluşuyor. Yumuşacık bir cilde kavuşmak için losyon bana pratik ve etkili sonuç sağlıyor. Hobby Shea Yağı Vücut Losyonunu masaj hareketleriyle tüm cildime uyguluyorum. Duş sonrası kısa bir masaj ve bakım gibi oluyor. 🥰 Kocaman şişesiyle uzun süre bana yeten losyon, cildime çok ekonomik bir bakım sağlıyor. 🤑
Avokado, hindistan cevizi yağı ve shea yağı içeren seçenekleriyle Hobby beni kalbimden vurdu. 💘 İpeksi dokuya sahip krem cildime eşsiz bir uyum sağlayarak hızlı bir emilim gösteriyor. O sevmediğimiz yağlı his yaşamadan keyifle nemlendirmenin tadını çıkarıyorum. 👯

Arkadaşlarıma siz gidin benim işim var dediğim zamanlarda ben. 😝 Kendi kendime zaman geçirmek hem ruhuma hem de cildime iyi geliyor. Kitap kahve keyfinin üstüne ellerimi kremleyip küçük bir sosyal medya turu bana iyi geliyor.
Hobby Yoğun Nemlendirici Krem serisinin en sevdiğim özelliği ise uyguladıktan sonra telefona dokunabiliyorum. Ekranda iz kalmıyor çünkü krem çoktan emilmiş ve cildimi yumuşacık yapmış oluyor. Tam benlik. 😛

Güzel kokmanın mutlulukla alakası var bence bu kanıtlanmıştır bir yerlerde. 😍Hem güzel kokulu hem de pürüzsüz yumuşacık bir ciltle yaşamak mutluluğu arşa çıkarıyor. Hobby hem cildime etkili bir nemlendirme sağlıyor hem de mis gibi kokusuyla mest ediyor.
Mis kokusunun altında ise güçlü bir formül yatıyor. Doğal yağlardan gelen mucizevi nemlendirme cildime ışıl ışıl bir görünüm kazandırıyor.
O zaman tüm eller Hobby Yoğun Nemlendirici Kremlere gitsin. Cildimize etkili bir bakım için hazır mıyız? 🎉
Hobby'nin kremini daha önce duymuştum ama denememiştim. Bu görüş merak uyandırdı açıkcası. Ellerimde ve cildimde kremin yağlılık hissini pek sevemiyorum. Hobby'nin performansı nasıl acaba?
@Ojeminrenginebak Selam, görüşümde de bahsettiğim gibi Hobby hızlı emilen bir formüle sahip bu sayede ellerinde veya vücudunda yağlı his olmuyor. Ellerimi kremledikten sonra telefona bakabiliyorum. Ekranda iz olmuyor. Bu özelliğini deneyince ben çok sevdim.
Bu benim çok önemsediğim bir durumdu. Peki günlük kullanıma uygun mu?
@Ojeminrenginebak evet günlük kullanıma uygun. Dilediğin zaman vücuduna uygulayabilirsin.
Shea yağı olan kremi merak ettim onu ben alışveriş listeme ekleyeceğim
@Ojeminrenginebak cildini doğal yağlara emanet et :) kokusu da kremlerin çok güzell
Bugün almaya gidiyorum 🕺 duştan sonra deniicemm
🌸 Cildi temiz tutmak.
🌸 Duş alırken suyun sıcaklığına dikkat etmek.
🌸 Peeling yapmak.
🌸 Doğru ve nazik bir şekilde tüyleri almak.
🌸 Nemlendirmek.
🌸 Koltuk altı bölgesini ihmal etmemek (temizliği - deodorant / roll-on kullanmak).

Tabi herkesin cilt tipine göre falan bağlı ürünlerin hangilerinin daha iyi olduğu. Yani bana iyi gelen belki sana iyi gelmez veya tam tersi. Bu yüzden ben marka vermeyeceğim. Sadece yine genel olarak hangi ürünler gerek onlardan bahsedeceğim.
🌸 Duşta kolay köpürmesi ve güzel kokması sebebiyle daha çok duş jeli cazip gelse de arada bir sabun ile kese yapmak oldukça önemli ve cildi daha temiz kılıyor. Yani ilk ürün ; "Sabun ve Banyo kesesi".
🌸 "Peeling jelleri - ürünleri".
🌸 "Vücuttaki tüyler için gerekli malzemeler".
🌸 "Nemlendirici krem - losyon - butter ".
🌸 "Deodorant / roll-on".
Cevap
17Cevap
Böyle resimler ata ata siz kaldırıyosunuz erkeklerin biyerini sokuklar
Bol su içer spor yaparım haftada iki kere de kese atar keyfime bakarım
Bakım yağları kullanıyorum onun dışında birşey yapmıyorum
Hamam gidip solye mis gibi aslan agzinda bir kese gibisi yok tur tavsiyem
Özellikle kadınlar yapar vücut bakımı ama kaliteli duş jeli ve temizliğe önem vermeye çalışırım
Lazerli eplasyon ve duş jelleri ve nemlendici kremler
Kafein etkili kremler kullanıyorum. Peeling ve birçok şey
2 haftada bir kese+keçi sütü sabunu bu kadar
Elimden geldiğince spor yapıyorum
Hiç bir bakım en güzel bakım doğallık
Su ve dalin Ekstra birşey yapmıyorum 🐣
Kuş sütü ile yıkanıyorum 😋
Maalesef hiçbir şey yapmıyorum
Vucüt peelingi vucüt sütü masaj
Peeling ve vücut sütüü
Süt banyosu çamur banyosu🤓🤓
Badem yağı güzel gidiyor