Bu renk son dönemlerde oldukça moda. Ben de çok beğeniyorum hele esmerlere çok yakışıyor :)
L'Oréal Paris Excellence Gece Mavisi Kullananlar Memnun Mu?
Gece Mavisi özellikle kendine özgü ve çarpıcı bir renk arayanlar için ideal. Kullananlar genellikle bu saç boyasının kalıcığını ve yoğun rengini beğeniyorlar. Ayrıca L'Oréal Paris'in saçı besleyici özellikleri sayesinde saçların boyama sonrası sağlıklı ve parlak göründüğü yönünde pek çok olumlu yorum var. Tabii her saç tipi ve rengi farklı tepkiler verebilir bu yüzden beklentilerinizi ve saçınızın durumunu dikkate almanız önemli.
L'Oréal Paris Excellence Gece Mavisi Saç Boyası Nereden Alınır?
Bu harika saç boyasını bulmak oldukça kolay. Çoğu kozmetik mağazasında, büyük süpermarketlerde ve tabii ki online alışveriş sitelerinde mevcut. En yakın kozmetik mağazasına giderek ya da çeşitli online platformları kontrol ederek bu ürüne kolayca ulaşabilirsin. Online alışveriş yaparke, ürünün orijinal olup olmadığını kontrol etmek için satıcının puanlarına ve yorumlarına bakmanı tavsiye ederim.
L'Oréal Paris Excellence Gece Mavisi Saç Boyası Fiyatı Nedir?
L'Oréal Paris Excellence Gece Mavisi saç boyasının fiyatı genellikle nereden aldığına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Fiyat aralığı genelde makul seviyelerde 200-400 TL aralığında, çoğu bütçeye uygun. Kampanyaları ya da indirimleri takip edersen daha uygun bir fiyata satın alabilirsin. Ayrıca bazen büyük market zincirlerinde ya da online sitelerde yapılan indirim kampanyaları sana bu konuda yardımcı olabilir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- 1 ay
Gece mavisi. Eskiden yapmıştım sanırım. Kuzenimden görüp. Güneşte mavi görünüyordu. Çok hoş bir renk.
00 Yorumla Bulunduğun yerde yoksa internete bakabilirsin
00 YorumlaBir çok boya markasında 1.1 mavi siyah olarak geçer
00 Yorumla- m20 gü
İnternetten satın alabilirsin
00 Yorumla - 1 ay
Bilgim yok ne yazık ki
00 Yorumla internetten alabilirsin
00 Yorumla- 1 ay
Tredyolda vardır. orada her şey var
00 Yorumla - 1 ay
Boykot 🇵🇸.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)+1 yıl