Kendime maskara almak istiyorum. Maybelline Push Up Angel Maskara yorumları internette okuduğum kadarıyla gayet güzel. Ancak almadan önce sizlere de bir danışmak istedim.maybelline push up angelMaskara bir kadının olmazsa olmazı bence. Sizce hangi Maybelline Push Up Angel Maskara'yı almalıyım? Maybelline push up angel kullananlar memnun kaldınız mı?
Sıkı bir Maybelline maskara takipçisi olarak söylemeliyim ki Maybelline'in en kötü maskara serisi Push Up serisidir. Bir kere hem yapış yapış yapıyor hem dolgunluk vermiyor hem de hemen sönüyor. Fiyatını da asla hak etmiyor. En pahalı maskara serisi bu üçlü zaten. Ama diğer maskalarının yanında halt etmişler öyle söyleyeyim. Aşağıya bıraktığım görselden de fark edeceğin üzere kirpikleri birbirine yapıştırıyor adeta. Koskoca Maybelline pazar malı maskara üretmiş gibi durmuyor mu :D Fiyatı 60 TL idi yanılmıyorsam. Ama bir arkadaşım da tam tersi çok beğendi bu maskarayı. Nedeni de uzaya kadar uzatıyor olmasıymış.
maybellıne push up angel mascara
Maybelline Push Up Drama Maskara Kullananlar
Push Up Drama, Angel ürününden daha iyi açıkçası. Şekilli kıvırıyor ve uzun süreli dayanıyor gerçekten. Takma kirpik etkisi yaratıyor valla. Maybelline push up drama mascara fiyat 90 TL. Kıvırmalı, uzun etkili bir maskara arıyorsanız push up rimel tam size göre. Bu üçlüden illa birini alacaksanız push up dramayı alın bence. Diğer ikiliden çok daha iyi ve parasına değiyor.
maybelline push up drama maskara
Maybelline New York Falsies Push Up Angel Maskara
Bu maskara ekstra uzatan bir maskara. Ama bu ürünün de sevemediğim yanı maalesef topaklanma yapması. Çok çirkin bir görüntü veriyor. Sanki ağlamışsınız da makyajınız bozulmuş gibi. Ayrıca kirpiklerimi döktü bu maskara :( Temizlemesi de çok zor. Bu ürüne 65 TL fiyat vereceğime gider Essence maskarayı 30 TL'ye alırım çok daha iyi. O da baya uzatıyor çünkü kirpikleri. Ben Maybelline'in birçok maskarasını denedim ve bence en kötülerinden biri buydu.
Maybelline new york falsies puhs up angel maskara yorumları
b ve c ayni degil mi? bende mor olani var ve hic memnun degilim... aklima gelirse bazen alt kirpiklerime uyguluyorum. Bence islak kirpik gibi duruyor, hic hacim vermiyor yani false lashes gibi kesinlikle durmuyor, hatta kirpikleri birbirine yapistiriyor. Drama da duydugum gibi pek güzel degil mis.. benim en sevdigim maskara too faced betterthansex ve the balm bad lash maskara... bunlardan iyisini tanimam
Angel olanlardan herhangi biri olabilir ben en alttakini kullandım diğerini ilk kez görüyorum. Ama fırça yapısı sebebiyle iyi olacağını sanıyorum. Push up drama ise kötü ötesi.
En İyi Cevaplar