Güzellik & Bakım Arkadaşlar cilt kızarıklıgı nasıl geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bir tek ağız çevresi ve göz çevresinde sorun yok. Diğer her yer kızarık kızarık:(( yardım edebilcek var mı Arkadaşlar cilt kızarıklıgı nasıl geçer? Cevapla Cilt Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
EvreninEvrimsizAdamı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl Bende de var ya bu sorun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Etkili bir çözüm? :/ Yorumla EvreninEvrimsizAdamı +1 yıl Ah bir bilsem Yorumla
Jelibonnnnnnnn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 32% +1 yıl cildiyeye görünmelisin 1 13 Yorumla Soran +1 yıl Onlardan bıktım artık ya:D Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl ne diyorlar peki Yorumla Soran +1 yıl 4 kez krem verdiler değişen bişey yok Yorumla Soran +1 yıl Ama sivilce içindi tabi onlar Yorumla sevdenurrnkl +1 yıl Cildiyeye gitmesin boşuna bana da ilaç verdi siyah nokta ve yağ bezesi için alerji yaptı yüzüm kızardı şişti. bir tane daha verdi o da yüzümü soydu hep. Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl kızarıklık için gitmelisin Yorumla Soran +1 yıl Jelibon bir fotoğraf atsam belki sorunu anlayabilirsin. Atabilir miyim? Yorumla Jelibonnnnnnnn +1 yıl ben anlayamam ki kızarıklık karşıtı kremler nemlendiriciler var onlardan alsana Yorumla sevdenurrnkl +1 yıl O kremler de alerji yapıyor. Yorumla Soran +1 yıl @sevdenurrnkl Haklısın. Senin önerebileceğin bişey var mı? :/ Yorumla sevdenurrnkl +1 yıl Olsa kendim kullanıcam.Alerji geçsin diye verdiği ilaç da alerji yaptı. Yorumla Soran +1 yıl Desene illetten kurtulamıyoruz :D Yorumla sevdenurrnkl +1 yıl Adam akıllı bir hastaneye git.Devlet hastaneleri pek bakmıyor. Yorumla
Nooproblemm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Cildiniz cok hassas gereken bakimi yapmaniz lazim 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hergün temizliyorum:( Yorumla Nooproblemm +1 yıl Ama yanlis urunlerle temizlediginiz icin tepki vermis iste Hangi urunleri kullaniyorsunuz Yorumla Soran +1 yıl Doktorun bana hassas ve yagli ciltler icin onerdigi bir jeli kullanıyorum Yorumla Nooproblemm +1 yıl Doktor vermis bide ilginc 😐😐 Yorumla Soran +1 yıl Jelin yaptıgını düşünmüyorum 😂😂 Yorumla Nooproblemm +1 yıl Markasi ne jelin Yorumla Soran +1 yıl Sivilce kremide kullanıyorum belkide o yapıyodur bilemiyorummm Yorumla Soran +1 yıl La roche posay kullanıyodum eskiden şu an Avene cleanance kullanıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende de var ya bu sorun
Etkili bir çözüm? :/
Ah bir bilsem
cildiyeye görünmelisin
Onlardan bıktım artık ya:D
ne diyorlar peki
4 kez krem verdiler değişen bişey yok
Ama sivilce içindi tabi onlar
Cildiyeye gitmesin boşuna bana da ilaç verdi siyah nokta ve yağ bezesi için alerji yaptı yüzüm kızardı şişti.
bir tane daha verdi o da yüzümü soydu hep.
kızarıklık için gitmelisin
Jelibon bir fotoğraf atsam belki sorunu anlayabilirsin. Atabilir miyim?
ben anlayamam ki kızarıklık karşıtı kremler nemlendiriciler var onlardan alsana
O kremler de alerji yapıyor.
@sevdenurrnkl Haklısın. Senin önerebileceğin bişey var mı? :/
Olsa kendim kullanıcam.
Alerji geçsin diye verdiği ilaç da alerji yaptı.
Desene illetten kurtulamıyoruz :D
Adam akıllı bir hastaneye git.
Devlet hastaneleri pek bakmıyor.
Cildiniz cok hassas gereken bakimi yapmaniz lazim
Hergün temizliyorum:(
Ama yanlis urunlerle temizlediginiz icin tepki vermis iste Hangi urunleri kullaniyorsunuz
Doktorun bana hassas ve yagli ciltler icin onerdigi bir jeli kullanıyorum
Doktor vermis bide ilginc 😐😐
Jelin yaptıgını düşünmüyorum 😂😂
Markasi ne jelin
Sivilce kremide kullanıyorum belkide o yapıyodur bilemiyorummm
La roche posay kullanıyodum eskiden şu an Avene cleanance kullanıyorum