Cildimin rengi böyle. Nasıl L'Oréal Paris True Match Fondöten Renk Tonları arasından seçim yapacağım? Hangi cilt tipine uygun, Loreal Paris True Match fondöten nasıl?
Sizce L'Oreal Paris true match fondöten hangi rengi bana olur , açık tenliyim. İndirim sadece Watsons. com tr de olduğu için yanlış renk secerim diye korkuyorum
Selam, açık tonlar N yani nört alt tonlu açık numaralı renkler sana uyum sağlayacaktır.
True Match Fondöten Renk Seçimi Nasıl Yapılır?
Fondöten seçimi, makyajın en kritik noktalarından biri, değil mi? Bazen mükemmel renk tonunu bulmak zorlu bir görev gibi gelebilir. Ancak doğru fondöteni bulduğun an, cildinle bütünleşen ve sana doğal bir ışıltı kazandıran o ürünle tanışırsın. İşte tam da bu noktada L'Oréal True Match Fondöten devreye giriyor! Şimdi gel, senin için en uygun rengi nasıl seçeceğine birlikte bakalım. 😊
L'Oréal True Match Fondöten Hangi Cilt Tipine Uygun?
L'Oréal True Match fondöten, özellikle geniş renk yelpazesi ve ciltle mükemmel uyum sağlamasıyla bilinir. Ancak, fondöten seçerken sadece renk değil, aynı zamanda cilt tipine de dikkat etmek önemli. Çünkü her cilt tipi farklı bir yapıya ve ihtiyaca sahiptir. True Match fondötenler, genellikle her cilt tipine uyacak şekilde formüle edilmiştir.
Kuru Ciltler İçin: Nemlendirici formülü sayesinde cildi kurutmadan, gün boyu nemli ve parlak tutar. İçeriğindeki gliserin ve vitaminler, cildi besler ve nemlendirir.
Yağlı ve Karma Ciltler İçin: Yağlı ve karma ciltler için True Match, hafif yapısı ve yağsız formülüyle gözenekleri tıkamadan cildin nefes almasını sağlar. Bu sayede, gün içinde oluşabilecek yağlı görünümü kontrol altına alır ve mat bir bitiş sunar.
Hassas Ciltler İçin: Paraben ve parfüm içermeyen formülüyle hassas ciltlerde tahrişe yol açmadan doğal bir kapatıcılık sağlar.
L'Oréal Paris True Match Fondöten Renk Tonları 🎨
Peki, gelelim renk tonlarına. L'Oréal True Match fondöten, tam 45 farklı renk seçeneğiyle her cilt tonuna uyum sağlayacak bir seçenek sunuyor. İster açık, ister orta, ister koyu tonlarda olsun, herkes için bir ton mevcut. Renk skalasında genellikle üç ana alt ton üzerinden hareket edilir:
Sıcak Alt Tonlar (W): Cilt alt tonu daha sarımsı veya altın rengine yakın olanlar için idealdir. Eğer cildin bronzlaştığında daha çok altın rengine dönüyorsa ve altın takılar cildinde daha hoş duruyorsa, sıcak tonlar tam sana göre!
Soğuk Alt Tonlar (C): Pembe veya mavi alt tonlara sahip ciltler için uygundur. Eğer cildin güneşte kızarıyor ve gümüş takılar cildinde daha çok parlıyorsa, soğuk alt tonları tercih edebilirsin.
Nötr Alt Tonlar (N): Hem sıcak hem de soğuk alt tonları bir arada bulunduran ciltler için nötr tonlar harikadır. Eğer cildin bronzlaştığında ne altın ne de pembe oluyorsa ve hem altın hem de gümüş takılar sana yakışıyorsa, nötr tonlar senin için en doğru seçenek olabilir.
True Match Fondöten Renk Seçimi Nasıl Yapılır?
Doğru fondöten rengini seçmek biraz sabır ve doğru adımları izlemeyi gerektirir. İşte senin için birkaç ipucu! 🌟
Alt Tonunu Belirle: Yukarıda bahsettiğimiz gibi, ilk adım cilt alt tonunu belirlemek. Sıcak, soğuk veya nötr olduğuna karar ver.
Doğal Işıkta Deneme: Fondöten rengini seçerken en iyi sonuçları doğal ışık altında elde edersin. Mağazadayken fondöteni boynunun ya da çene çizginin üzerinde dene. Böylece yüzünle boynun arasında uyumlu bir geçiş sağlar.
Fondöteni Yaymak: Küçük bir miktar fondöteni çene çizgine uygula ve nazikçe yay. Cildinle doğal bir şekilde bütünleşiyorsa doğru tonu buldun demektir!
Biraz Zaman Ver: Fondöteni uyguladıktan sonra hemen karar vermek yerine birkaç dakika bekle. Bazı fondötenler kurudukça renk değiştirebilir, bu yüzden biraz bekleyip rengin cildinle nasıl bütünleştiğini gözlemle.
Eğer mağazaya gitme şansın yoksa, çevrimiçi olarak diğer kullanıcıların yorumlarını ve denemelerini inceleyebilirsin. Özellikle benzer cilt tonlarına sahip kişilerin hangi renkleri tercih ettiğini görmek, seçim yaparken sana yardımcı olabilir.
şu güzelim cildi fondöten denen kocakarı şeyi ile mahvedeceksin. Mahvediyorsunuz üstelik. 30larına gelince çekersin bunu. 40 ında çekersin. kanser bile olaiblirsin bu yüzden
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Senin cildin zaten gayet hoş fondoten kullanmana gerek yok ki.
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
12
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Googlea yazıp rüm renklerin swatchlarına bakabilirsin. Telefon ihhjnun parlaklığıbı arttır düşük parlaklık yanıltıcı olabilir. Daha evbel kullandığın başka loreal fondoten renkleriyle kıyaslayabilirisn. İnternette tablosu vardır illaki. Bir de findation diye bir site vardı hala var mı bilmiyorum. Oraya kendi kullandığın fondötenlerin namarasını giriyorsun o da referans renk oluşturup rengini buluyor %100 doğru değil ama...