Bir kadını ‘seksi’ gösteren ilk unsur kıvrımlı kalçalar mıdır, yoksa dolgun göğüsler mi?

#beyazorkidem😘

Hayır hiçbiri değil.
Kadın'da olması gereken İncel bel ve arkadan doğru belin yukarı doğru kavisli olması bilimsel olarakta kanıtlandı çekiciliğin asıl bel kavisinde olduğu.
Yani kalçanın bele göre çıkık olması lazım, poponun büyüklüğü falan değil olay bakın her poposu büyük kadın seksi olmuyor. Belin yapısı çok önemli.
Göğüste'de aynı şekilde memenin büyüklüğü değil dik ve yuvarlak olması önemlidir. İsterse küçük olsun ama dik yukarı doğru baksın uçları o erkek için çekicilik katıyor zaten
Kıvrımlı kalçalar
İki seçenek arasında seçim yapmak gerekirse kalçaları, zira göğüs ile ilgili kadının external müdahelleri çok fazla. Fakat kalça söz konusu olduğunda ciddi bir bakım ve özen gerektiriyor. Bu bağlamda vücut bütünlüğüne bakıldığında kalçalar bir kadını daha seksi gösterir. Göğüslerin bu durumdaki rolü ise seksiliği tamamlamasıdır. İkisinin oranı oldukça önemli nazarımda.
Her ikiside ama beyler size birşey söyleyeceğim türkiye de bu şekilde hatun bulamazsınız ya kara kuru birşey ya da etli butlu birşey çıkar karşınıza. Türk kızlarını üzmeyin.
İkisine de sahibim :) Ama bazılarında aşırı belirgin kalçalar bence itici duruyor
Aynen bu ara sosyal medyada paylasılanlar aşırı iğrenc bıde o hale gelmek ıcın sabah aksam spor yapıyolar berbar bı goruntu 👍
Hep bu twerk yuzunden oldu yuzune bakıyosun harıka o kalcayı gorunce butun hayallerım suya dusuyo 😏 o degılde bunlar sayesınde bısım şişkolara gün doğdu onlarda şişkoluklarını o şekılde gostermeye calısıyolar 😂😂
Cevap
104Cevap
Kalça bence. Ben çok çekici bulurum
Kıvrımlı kalçalar kadını kadın yapar. Yemeğin salçalısı kadının kalçalısı...
Big Tits bebybisi ben 85 altı gogusu olan kadını begenmiyorum
Hadi bir türküyle konuyu ozetleyelim :)
bence Dolgun göğüsler 😍😍😍😍 ama fazla büyük olmayacak böyle avucu dolduracak biraz sert ve dik olcak sarkık olmamalı :)
bence kişiden kişye göre değişir bu durum. ben şahsen ne kalçaları ne de göğüslerine göre hiç bir seksilik belirtemem. ilgimi çekmiyor.
Dudaklari, boynu, gogusu ve bacaklari.. Etli dudaklar , kugu gibi boyun, puruzsuz bir gogus ve tornadan cikmis gibi bacaklar.. Sonra bakislarrrrr.
İkside. Ayrıca ince bir bel. Güzel bel çukuru ki bel gamzeleride varsa tapılır hatuna.
Ne yazıkki ikiside ilgilimi çekmiyor herşeyin normali güzel
Fazlaya kaçılmadıgı surece kalca sonra gögüs sonra ikisi birlikte sonra kıvraklık sonrasını boşver 😂
Bir kadını ‘seksi’ gösteren ilk unsur kıvrımlı kalçalardır :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Seksilik de ikisinin de önemi büyük ve bu tartışılmaz bir gerçek .
Bunların fizikteki uyumu ve kadının seksapalite si.
Türk erkeği icin nefes alsin yeter, ama Yabancilar icin sanirim ikiside
Tabiki kalça ve göğüsler saç hiçbir zaman seksi göstermez ;)
Her ikiside yarı yarıya yani %50 kıvrımlı vucut%50 dolgun göğüsler
İkisi arasında seçim yapmaya gerek yok ikisi de etken zaten
Dudakları ve böyle ne çok büyük ne çok küçük olan toparlak gogusleri birde boy kilo endeksine uyumlu olması lazım
Benim kalçayı tutup çok çekiyorlar kendilerine 😜kadınlar. Seviyor
İlk unsur güzel bir tebessümdür.
Sonra kaçamak bakışla göğüs,
Peşisıra arkasından kalçasıdır
Bacakları çarpık olmasin kalça kıvrımlı göğüs dolgun olsun kafidir.😊
Gülüşü güzel olmayan kadını hiçbirşey Seksi gösteremez
Bu soru bu aralar popüler oldu. Bana göre selülitsiz kalça daha seksidir
Kıvrımlı kalça öncelik
Memeleri açıksa sutyenle birlesikse benim dikkatimi ceker
İkiside artık bir tanesiyle yetinmiyor kimse
Bence küçük ama şekli güzel olan göğüs
ikiside guzel ozellikler fakat bence kisinin fikir yapisi karakteri de cok onemli seksi olmak icin seksi olmana gerek yok ☺
Kıvrımlı belirgin dışa doğru çıkık yuvarlak kalçaları
Kalça, bence ama erkekler genelde göğüslere daha çok önem veriyor.
Tek biriyle yetinen yok artık. Her ikisi birlikte
Kıvrımlı dolgun beyin
İkiside ama illa birini seçmek zorundaysam dolgun göğüsler derim.
Bir #beyazorkidem klasiği. 😂 Sen nasıl görünmesini istiyorsan öyle olsun kuzuum. 👍🏻
Gogus abartili olmayacak ama kalca kesinlikle cikik olacak
Dolgun goguslerdir ama ben kalcayi da en az gogusler kadar onemli buluyorum.
Dolgun göğüsler sanırım☺
Kalçalar her zaman favori
Her ikisi de fizik 10 numara 5 yıldız olmalı
Kalça deme bana deme 🙈🙈
Gömleği gösteren ütü dür kadını gösteren götü dür
Dolgun göğüsler kalçadan önce gelir.
ben kalçalar diyorum.
İkiside bir etken seçim yapılamaz :)
Tartışılır ama göğüs zaafım olduğu doğrudur.
Sütyenden taşan göğüsleridir, net :)
Özgüvenli duruşu...
ince çoraplı bacak, külot izi belli olması, jartiyer, kıllı vajina...
İnce kıvrımlı beldir bel
en başta kalça
Yemekte salça kadın da kalça
Bir kadını seksi kılan zekasıdır :)
Ikisi bir arada ince belle servis edilmeli
Bence önce Akıl ve Fikir
Kalçalarıdır kadını seksi yapan
Tamamen resimdeki detaylar :)
Kalçalar
İkiside
Önden bakınca göğüsler arkadan bakınca kalçalar ;)
Dolgun göğüsler candır
Dolgun göğüsler
Kalça kesinlikle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar