Güzellik & Bakım İris büyütmek ? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Göz irisi mi büyük olsun istiyorum ama nasıl bakın göz bebeği değil göz irisi lens falan istemiyorum nasıl olacak:( ? İris büyütmek ? Cevapla Fal Soruları Lens Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kedinaaa Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Güzelavratotu atropin yani 0 10 Yorumla Soran +1 yıl eminmisin Yorumla Soran +1 yıl biraz anlatırmısın Yorumla kedinaaa +1 yıl Rönesans zamanında kadınlar kullanırmış daha çekici gözükmek için ama tehlikeli bir madde sağlık daha önemli çok istiyosan lensleri var onlardan al hevesin geçsin Yorumla kedinaaa +1 yıl Kör olurlarmış hatta uzun vadede Yorumla Soran +1 yıl evet duymuştum göz irislerini değilde göz bebeklerini büyütüyor hiçbir yerde circle lens bulamıyorum Yorumla kedinaaa +1 yıl Aynen bu göz bebeği için kesin bulursun ya yurt dışından sipariş ver Yorumla Soran +1 yıl yemedi :D Yorumla kedinaaa +1 yıl İrisi büyütüp netcen kız otur oturduğun yerde😂 Yorumla Soran +1 yıl anime hayranıyım Yorumla Soran +1 yıl Çok benzemek istiyorumm burnum ağzım dişim yüzüm vücudum benziyor bir gözlerim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Güzelavratotu atropin yani
eminmisin
biraz anlatırmısın
Rönesans zamanında kadınlar kullanırmış daha çekici gözükmek için ama tehlikeli bir madde sağlık daha önemli çok istiyosan lensleri var onlardan al hevesin geçsin
Kör olurlarmış hatta uzun vadede
evet duymuştum göz irislerini değilde göz bebeklerini büyütüyor hiçbir yerde circle lens bulamıyorum
Aynen bu göz bebeği için kesin bulursun ya yurt dışından sipariş ver
yemedi :D
İrisi büyütüp netcen kız otur oturduğun yerde😂
anime hayranıyım
Çok benzemek istiyorumm burnum ağzım dişim yüzüm vücudum benziyor bir gözlerim
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!