Toplum olarak neden daha toplu, etine dolgun kadınları beğeniyoruz. Moralim bu ara çok bozuk kim görse biraz kilo al neden bu kadar zayıfsın diye yorum yapıyor 😒 Halbuki ben zayıf olduğumu düşünmüyorum. Zayıflığı siz de çirkin buluyor musunuz? Jennifer Lopezin zayıf hali gibiyim oysaki 😒😀
Kadını kadın yapan aslında her şeyden önce kıvrımları, hatlarıdır. Bunlar zayıflıktan veya fazla spor yapmaktan kaybolur veya yağlar gidip kasa dönüşürse; ya da ayarı kaçıp fazla kilo olursa, fiziksel olarak en büyük özelliğini kaybetmiş olur kadın. Ölçü budur, kıvrımlar, hatlar duruyor mu durmuyor mu?
Kişiye göre değişiyor :)) kimi zayıf sever kimi balık etli kimi kilolu sever. Önemli olan sağlıklı olmak.. spor yapıyorsan kendini iyi hissediyorsan gerisi salla
Bendede var aynı dert 50 kiloyum çokta zayıf deilim ama sürekli birilerinde kilo al çok zayıfsın demelerinden biktim bana göre zayif olmak daha güzel ben kilomla mutluyum valla ama sürekli bir şeyler duymak canimi sıkıyo
Zayif olmak güzel, bende daha zayıf olmak istiyorum ama haddinden fazla zayıflıkta ne bileyim çirkin bence iskelet gibi insan dokumaya korkuyor kırılacak sanki
Yoo ben öyle düşünmüyorum Genelde toplumda herkes şekerpareyle gezdiğinden zayıf birininde onunla olacağını düşünmez karşısında kine bu ne a.. q az ye denir. Ama zayıf kızlarda güzeldir tabii çıtı pıtı olurlar
Göreceli kavramlar türk toplumunda kadinlar genelde spor yapmadığı icin bu kilo kavramlari degisiklik gösteriyor vücudun kilosu degil yag kas orani sıkılasma dedigimiz olgular daha goz onunde.
Zayıf olmak çirkin olmak değildir bakımsız olursan kendi güzelliğinin değerini bilmezsen kendini çirkinleştirmiş olursun ancak guzelleşmek adına da abartilı bir giyim ya da makyaj anlamınada gelmez
toplum etli butlu hatun sevmiyo mecburiyetten böyle bizim kadınlarımız bakımsız zayıflık iyidir hayvan gibi olup balık etliyim yalanıyla gezicene bırak zayıf ol giydiğin yakışır en azından
Zayıflık cirkin evet ama fotodokiler cirkin degil cünkü cok zayıf degil soldakinin bacaklar ince oldugu icin cirkin aradaki ayrımı yapın çıta gibi olmayın
En İyi Cevaplar