İnternetten yüzume en cok benzeyen resmi buldum. Bu kadar yusyuvarlak yuz çok mu kötü?
İyi
Kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim de yusyuvarak hatta yanaklarım var iyiden çocuk gibi duruyorum
Hiç dalga geçen oldu mu?
Benim de erkek arkadaşım hiç olmadı 😂
Güzel neresi kötü bunun
Dalga geçiyorlar , yusyuvarlak yüzün var ince gitmiyor diye
Kim geçiyor dalgayı. Kimseyi takmamayi öğrenmedin mi daha bu hayatta. Ayrıca yuvarlak yüzlü insanlari severim. ve bunu dalgaya alanlarda ergendir kesin
Zaten ergen, "sana bakanın gözü yoktur" diyorlar kıza. Bana ise "güzelliğin boşa gidiyor sosyal medyaya fotoğraf koysana" diyorlar. Ama kız taktı bana dalga geçiyor
Kendisi sosyal medyada soyunlardanmi yani ya da sks yapanlardan onu sorsana bir..
Bence lafini dinleyip üzüldüğün insan. birinin kucagindan inip digerine oturan tiplerden. Sende buna kafayi takiosan pes yani
Lafını dinlemedim aslında ama öyle dedi aynaya baktığımda hak verdim sonra benim de hoşuma gitmemeye basladi. Benim yüzümde bir problem var diyordum, ne olduğunu cozememistim, o buldu. Ki dediğin tiplere biraz benziyor bana sevgili bulun diye yirtiniyor ama iyi kız aslında, açık sözlü diye böyle oluyor
Söyle ona gtunu acsin her gün bir sevgili bulur. Sana akıl verioya aklını kendi ne kullansin.. Senin durumdan birşey gormedim kötü olarak.. Saygilarimla..
Tamam teşekkür ederim
Ricaederim.. Bende yüzümden dolayi çok asilan kiz gördüm hepsine gereken cevabi verdim. Herşey yüz degildir. Kisiligi mantiga olgunluga bakar ilişki. . iyi günler
Cevap
2Cevap
Benimki de böyle
Hiç dalga geçen oldu mu?
Yazııık , bir kız da bana taktı. Yüzün yuvarlak diye
Aynen ya, yuvarlak = çirkinlik diye kodlamislar😒
Tamam sağ ol 😊
Bana bazlama diyorlar düşün vehameti
Bizim ne çekeceğimiz var mış☹️
Aynen, beni her gören "çok iyi bir kıza benziyorsun" diyor. Sonra ben gulumseyince ayy ne tatlısın falan yapıyorlar yanağımı sıkıyorlar😂 . Bebek sever gibi seviyorlar
kadnsı ve yumuşak geçişler iyidir ya
Miranda bu la 😂 buna benziyorsan zaten tamam yani
Ben tanımıyorum valla, cahilligimden kb.😂 yüzun yuvarlakligini temsilen koydum. Yuvarlak yüz çirkinlik olarak görülüyor ya, ince gitmiyor diye ondan kafaya taktım
Ben keskin yüZleri seviyorum
Gayet iyi.
Yoo kötü değil...
Sevimli
kötü değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar