Güzellik salonları yerine evde profesyonel makyaj nasıl yapılır? Makyaj sanatçılarının uyguladığı yöntem ve makyaj malzemeleri ile evde kendininiz için pürüzsüz görünen makyaj yapabilirsiniz.
Profesyonel makyaj sanatçılarının kendilerine has makyaj teknikleri vardır. Modeller için doğru makyajı uygulamadan önce dikkat ettikleri en önemli noktalar nelerdir?
Her kadının kendisine ait yüz şekli vardır. Profesyonel makyajda amaç yüzü oval şekle getirmektir. İdeal yüz tipi olarak tanımlanan bu şekil için kontür ve aydınlatma uygulamalarından yararlanmanız gerekir. #gadasi soruyor
Kullanilan ürünler ve fırçalar çok önemli. Firca olarak Bh Cosmetics tercih ediyorum. Fondöten sevmem. Bb-Cream tercih ederim. Kullaninca Maybelline Fit- Me çok saglikli ve canli bir görüntü veriyor bence. Concealer olarak da Fit me tercihim. Daha iyi bir sonuç için Nars daha ideal tabim Sünger kullanarak uyguluyorum. Nyx kontür paleti, bronzer olarak The Balm Bahama, aydinlatici olarak da The Balm Mary-Lou Manizer favorilerim. Rimel olarak da Maybelline ürünleri fena degil. Ruj olarak Pastel, Nyx veya Kylie hoşula gidiyor. Öyle kontür olsun illa diye ugrasmiyorum aslinda sac modeline göre biseyler yapiyoruz iste. Primer pek kullanmam ama kullaninca Este Lauder kullaniyorum ama Catrice de iyimiş öyle söylüyorlar
En İyi Cevaplar