Saçım şu an çikolata kahve gibi ama uçlarında kızıllıklar var uzunluğu omzumun bir karış altında. orta kalınlıkta saçlarım. Saçımı küllü sarıya boyamak veya boyatmak istiyorum. İlk boyayı kuaförde yaptırayım dipleri kendim boyarım diyorum evde küllü sarıyı tutturamamaktan korkuyorum. Kuaförler bu saçı kaça boyar. Lüks bir mekandan bahsetmiyorum mahalle arası kuaförler de olur.
o kadar saça platin yaptirdim mal altını yaktı 250 para verdim 1 hafta sonra gittim jila atip koyultalım dedi sogan rengi oldu memnunum ama şu an valla tecrubenin mahalle arası lüksü yok canım bence 250 verdik ne oldu ki:S
benim saçım küllü kumral kullanması o kaday zor ki tavsiye etmem ve rengi saçının çok kötü görünüyo kuaföre gidersen 300 tlye zor çıkarsın koyu renk alıp boyabilirsin hepsini
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
ben daha önce kendim açtım saçımı ve küllü kumrala byadım sanırım koleston 8.1 di boya da. ben rahat kullanıyordum kumralı. sonra ateş kızılına boyadım sonra tekrar kahveye. şimdi de saırışın olmak istiyorum ama sarıya kadar nasıl açarım bilmiyorum
En İyi Cevaplar