İnce deriye sahip göz cevresi kırışıklıkların ortaya çıktığı ve hızla arttığı bölgedir. Göz çevresi kırışıklıklarına iyi gelen doğal yağlar nelerdir? Göz çevrenizin hassas derisine bakım yapmak için 20'li yaşlardan itibaren sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmak ilk adım olabilir. Pahalı göz çevresi kremleri kullanmak yerine düzenli olarak doğal bakım yağları kullanabilir ve kırışıklık oluşmadan önce önlem alabilirsiniz. #gadasi soruyor
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Göz çevresi kırışıklıklarına iyi gelen doğal yağlar nelerdir?
Aloe vera iyi gelir derler ama kırışıklığı hiçbir şey önlemez. Hücrelerin yani vücudun yaşlandığının belirtisidir bu. İnsan ölüme doğru gittimçe kırışıklık devam edecektir. Eğer aloe vera kırışıklığı önlemiş olsaydı bu ölümsüzlüğün formülü olmuş olurdu 😂 Ama yine de botoks kısa süreli sonuç elde etmede bir alternatif olabilir (tasvip etmiyorum)
Piyasada yüze ve göz çevresine ayrı ürünler satılıyor, araştırdığımda hepsinin ticari amaçlı olduğunu gördüm. Min. kimyasala sahip yüz kremi (kimyasalsız ürün yok gibi) kullanmak yeterli. Zaten cildin yaşlanma belirtileri, yaşın ilerlemesiyle oluşan kurulukla orantılıdır.
Kızlar doğal yağ değil ama içeriği o kadar temizki doğal diyebiliriz :) Ben ISDIN markasının K-ox eyes göz çevresi kremini kullanıyorum. Hem koyu halkalara hem de kırışıklıklara şok edici bir şekilde etki etti. Çok memnunum
Yağ kırışıklığa pek iyi gelmez gelse gelse ünlerin kullandığı pahalı yağlardır ama sana söyle bir tavsiye verebilirim kırışığa iyi gelen Buz’tur soğuktur su’dur hatta kendim fark ediyorsundur dışarısı eksi derece olduğu zaman yüzün geriyor hatta avrupada yaşayanların hep soğuktan kırışıkları yok yani benimde göz alt kırışığım varda buzla masaj yaptım ve kendime göre azaldı yani dene istersen
En İyi Cevaplar