AKNETRENT İYİLEŞME SÜRECİ NE ZAMAN?

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Beyler bayanlar konu başlıktan da anlıyacağınız gibi aknetrent hapı hakkında sizlere birkaç sorularım olucak kullananlar varsa aranızda lütfen bilgilendirirmisiniz. Her neyse bugün dermatologa gözüktüm sivilce ve sivilce lekeleri hakkında, doktor bana sivilce lekelerin derinin altına işlemiş olabilir sana aknetrent hapı yazıcam dedi. Açıkçası hap hakkında bir kaç bilgim var dı çünkü 2.5 yıldır sivilce sorunu yasıyorum 6 kutu benzamycin bitirdim imex vb. hiç bir işe yaramadı. Her türden sivilce ilaçlarını araçtırdım aknetrent hakkındada bir kaç bilgiye sahiptim. Doktor'a yazmada diyemedim çunku gözlerinden anlasılıyordu sivilcelerimin onun tarafında kötü durduğu her neyse , Bana 20 mg lık günde tok karnına 1 tane atmamı söyledi daha bugün ilk günümdeyim kullananlar bir kaç bilgi verirmisiniz doktor sivilce çıkartıcak falan dedi daha da sivilce çıkmasını istemiyorum toplum içinde yüzümü saklamaktan bıktım siyah noktalarımdan bıktım , gözeneklerimden bıktım daha fazla çıkarsa nabıcağımı inan bilmiyorum zaten beyaz tenliyim bu ilacın iyileşme süreci falan ne zaman kusma dönemi oluyormuş galiba o ne zaman bana bu ilacı daha önce kullanıp bilgi verebilecek arkadaslar varsa lütfen bilgi verebilir misiniz? Bu ilaç kesin çözüm mü kesin iyileştirimi tedavi süreci 6 ay mış galiba , 6. aydan sonra hepsi geçiyor mu? Okuduğum verilere göre &89 luk bir kısımda olumcu sonuç gözlenmiş açıkçası bu beni biraz sevindirdi ama sivilce artmasından dolayıda biraz tedirginim. Kullanmaktan başka çaremin olduğunu düşünmüyorum ne doğal yöntemler ne kremler hiç fayda göstermedi hepsi zaman kaybı tabi cilden cilde değişir , Tek çare aknetrent kaldı İnşAllah bir faydasını görürüm şimdiden vereceğiniz yanıtlar için teşekkür ederim kullananlar lütfen biraz bilgilendirse çok sevinirim.
AKNETRENT İYİLEŞME SÜRECİ NE ZAMAN?