İnstagramda sürekli gördüğümüz o meşhur ağdayı deneyen var mı? Sonuçlar neler?

Epivax soyulabilen ağda

Acısız ağda mı olur be
Diyenler vardır mutlaka. Bana pek mantıklı gelmiyor, O üründen alan kadınlara,
Yazdım.
Çok net umutsuz cevaplar geldi üzüldüm :( :d
Sebile Ölmez’in acısız ağda diye bir videosu vardı, orda deneyip kanıtladı kendisi.
Öneririm tecrübelidir kendileri
İnci veya kalıp ağda da soyulabilir ağdadır ve daha çok tercih edilir.
Denedim benim var şuanda ama inan hiç bir işe yaramıyor koltukaltima yapıştı kaldı ya 😂 çekiyorum çıkmıyor normal ağda bezli daha iyi elime denedim güzel çekiliyo kolumda denedim ama başka yerlerde denenmiyo
Arkadas koltuk alti demeseydin iyiydi valla acaip huylandim 😀😀 hele ki cekmeye calisirken aciyosa birak orda kalsin oylece 😁
@Yppiyask koltuk altini cimbizla almasi daha guzel oluyo heyecan cesaret hersey var icin de 😀😀
Ben kullandım ve kullanıyorum da.. gerçektende acıtıyor ve istediğin sonucu 100-de 100 almıyorsun 😒 ama diğer ağdalara göre , iyi bence 😊
Cevap
14Cevap
ben denedim buna acısız diyorlar ama aynı acı var inanma
Evet denedim kullanımı diğer ağdaya göre çok rahat ama ince tüyleri bırakıyor, ayrıca eritmesi çok zahmetli ve çok çabuk donuyor, hızlı bir şekilde kullanmak gerekiyor bu defada cilt yanıyor, sık sık eritmekte gerekiyor makinesi yoksa.
Bir ara alip kullandim bu degil farkli markanin ayni sekildeki agdasini hicbir numarasi yok normal agdadan da kotuydu lazer yaptirana kadar hep bunlara sövdum
meşhur oldugunu hiç duymadım tanımadıgım marka oldugu için almam. icerisinde hangi maddeler var kim bilir
Diğer ağdalardan pek bir farkı yok aslında hemen hemen aynı acıyı veriyor yani. Ekstra bir kolaylığı ağda beziyle vs uğraşmaman
Soyubilen ağdalar daha iyi, konserve ağdalar daha çok can yakarken soyulabilen o kadar acısı olmuyor ve sonuç gayet iyi oluyor.
evet aliexpress üzerinden getirttim 5-6 paket farklı markalar denedim de vasat buldum.
Lazer olmadan önce kullanıyordum çok rahat acı vs hiç birşey yok
Aldim ama daha denemedim. Cok meşaketli geldi bana ugrasmak istemedim sonradan.
Söylendiği gibi değil. Uğraştırıcı. Normal bimde satılan Ağdaya devam
Tabii ki var adı da damlaa da Çinden alıyor aldııyorum ben
Hiç alma çok kötüistediğin sonucu alamıyorsun
Vallah denemedim
Ağda denemedim daha önce.
ben denedim pek guzel degil
sonucc sifir oluyo normal agda daha iyi
Her türünü Allah bildiği gibi yapması dileğiyle
Denemedim ama kullanmayı düşünüyorum
Hİç denemedim
Alerji yapiyomus diolar
Denemeyi düşünüyorum alıcam bir ara