Rimeller bakışları ve gözleri ön plana çıkarır. Bu sebeple, çoğumuzun göz bebeğidir. Peki, sizce bu rimeller arasında en iyi rimel hangisi?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
hepsinin fircalari ayri goruldugu gibi. istediginiz neyse firca sekline gore alin. 1. mesela suruste dolgun ve kivrik 2. dolgunluk 3. kapali goremiyorum kullanmadimda. buyuk ihtimal dolgunluk. 4. uzunluk.
boyanin yogunlugu coksa topaklanma yapabilir.
Lash sensational hayatımda gördüğüm en güzel maskaralardan biri. Tek tek ayırıyor uzatıyor ve kalıcılığı harika. Bunun birde waterproof olanı var onuda kesinlikle kullanmalısın bunda biraz kirpikler düşme yapıyor ama onda yapmuyor.
Aa harikaymış teşekkür ederim 🌸
hangisi daha iyi bilemem de lütfen dozunda kullanın ya inek gözüne benziyor bazılarının gözleri sürünce
Çok iyi markalar değil bence Mac kullanın pahalı ama kirpik canlılığını ve kalıcılığını fark ettirir.
Mac’in rimelini kullanan biri olarak söylüyorum beş para etmezdi gerçekten. Pahalı ve ünlü bir marka olması her zaman ürünü iyi yapmıyor.
Cevap
70Cevap
Essence güzel. En baştaki kirpiklerimi döktü ama etkisi güzeldi
Lash sensational şimdiye kadar kullandığım en iyi maskara 😊
Maybelline en iyisi
Benim kullandığım rimer tavsiye ederim
Marka olan isim yapmışları tercih et göz sağlığın için
En pahalısı en iyisi der geçerimn😂
Maybelline efsane ya😂😊
Essens
Ay tabikide maybelline saka yapma cidden bunu sordunmu
:)))
En üstteki
Lorel Paris mismanga daha güzel
Güzel
Maybeline iğrenç nasıl begeniyorsunuz tüm arkadaslarim onu kullaniyor topaklanma akma yapiyor berbat duruyor akıyor gozlerinin icine bakamiyorum midem bulaniyor bir de hacimli veya uzun da gostermiyor kirpikleri çok boş yere sisirdiniz bu rimeli hic guzel degil
Mükemmel
Biraz pahali ama olsun mega. Volume güzel
Mükemmel
Essence nin lash princess en iyisi
L'oreal Paris
Maybelline hem fiyat hem kalite konusunda çok iyi.
Bignblack
Cok daha iyi kivirici
en iyisi bu kesinlikle tercih etmelisiniz...
loreal paris
Benim kullandığım catrice glam doll mascara çok çok iyi 😒
loreal paris çok kaliteli duruyor
1 numara çok iyi ve hemen bitiyor indirimlerde😀
Kesinlikle 1 numara 2 senedir sadece ondan kullanıyorum indirimdeyken 3 tane almıştım😂😂😂
Bayaa iyii yaa
Hepsi aynı işte
1 numara iyi görünüyor :D
Maybelline en iyisi
Rengi hoş
Mark en iyisi
En ucuz hangisiyse o 😀
En güzeli
Lash sensational i kullandim basta pisman oldum sonra vazgecemedim
guzel
Şu sarıyı çok tavsiye ettiler de bir alamadim gitti🙃
D şıkkı
Loreal başarılı
Diyosunn😉😉
Kullandım memnunum cokcok
Açık ara lash sensational ama çıkarması zahmetli. Kirpikleri yolmadan çıkarmak neredeyse imkansız. Önce sırf yağ veya çift fazlı göz makyajı temizleyici ile bekletip ürünü çözmek gerekiyor.
Hepsi
Maybelline Lash Sensational çok iyi gerçekten. Ben memnun kaldım.
Tecrübe
Bence hiç birş
Anlamıyorum
Palyaço gibi sürmeyin yeter.
A şıkkı benim için en iyi olanı ama bir sürü zorluğu da var bu arada I Love Extreme Crazy Volume Mascara nın fiyatını görünce ağzım açık kaldı zamanında 10 liraya satılırdı..
Lash Sensational kirpiklere zarar veriyor sevmedim
avon true sarı renkli olan.
Meyvelline
Maybelline maskara da ün yapmış
Maybelline tek geçerim stok yapmıştım zamlanmadan önce dldl
A diyorum babaannem kullanırdı
Esence
Ben bir rimele 15 liradan fazla verirsem kalp krizi geçiririm zaten kullanmıyorum 54 lira nedir ya 😂😂
Kızlar demiş yahuu
Gerci maybelline dedim ama pastelinkinin fircasi cok hos. Ayrica essence ni de beyenen cok ama siyah uzeri yesil yazili olan daha bir beyeniliyordu sanirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar