çenemin altındaki küçük benimin altında şişlik olunca sivilce sandım ama 1-2 haftadır geçmiyor ve acıyor dokununca önemseyip bir doktora görünmeli miyim yoksa geçici bişey mi

bir şey dikkatimi çekti kolyenın ucu aşagıda olması gerek saga dogru gitmiş omzunu açarken yanlıslıkla onudamı çektin :/
sağa doğru yattığım için kolyemin o tarafa düşmesi gayet doğru değil mi?
çok yardımcı oldun gerçekten çok sağol ya
yardımın dokunmicaksa boş yorum yapmicaksın kardeşim yorum yapmak için yorum yapma
Öncelikle şunu belirtmek isterim sorunda bilgisi olan var mı dememişsin doktora gitsem mi yoksa gecermi demişsin. Bende böcek filan ıssırmış olablir dedim bu bir seni tenkit etmekti yani ciddi birşey olablir doktora gitmen gerektıgnı anlardın ama sen bu kafayla mikseler anlamzsın hayır gizli kullanıcsın engelde atamıyorum sen engelle :/
boş insansın gerçekten hadi işine ya
Geçmiş olsun öncelikle, şişlil sert mi yumuşak mı (doktorum)
sert
Lenf bezi büyümesi olabilir ama korkmana gerek yok normalde bir enfeksiyonda bile büyürler , muayene etmek lazım tabi daha net birşey söylemek için
2 hafta ciğerlerim söküldü öksürükten gripten doktora gitmedim. Kız küçük sivilce için doktor diyor Ay ben ölemmm
sen kendini önemsemiyorsan bu benim sorunum mu :)
Temizliğine önem ver mikrop kapmissin arada yüzünü yıka
Cevap
39Cevap
Beninle ilgili değildir. Alerjik bir şey olabilir. Dokunmamalısın. Zamanla olgunlaşıp patlayabilir. Ama kist tarzı bir şey olur ve öyle şiş kalırsa cerrahi müdahale gerekebilir.
şu bölgeye acilen vakum yapılmalı
bır sey olacagını sanmam sadece sen onu unut ve elınle fazla dokunma
Normal, o bölgeyi bastırma. 1,2 gün sonra sivilce iyice belirginleşir ve şişkinlik sona erer hafif ağrı yapabilir şu sıralar ama geçici
Benin altında bir şey yok ki. Atlantik okyanusu var :/
cdn.britannica.com/.../5067-004-CB535ACF.jpg
sivrisinek ısırığı gibi... gerek yok bence zamanla geçer..
Normal bişey sıkmaya çalışma yeter kendiliğinden geçer. Bol bol sabunla veya normal su ile yıka kendiliğinden kuruyup gidecektir
beze olabilir. zamanla gecmesse doktora gitmen gerek
Köklü sivilce olabilir dokunma geçmezse bezedir o ama çok acıyorsa muhtemelen köklü sivilcedir
Iltihap kapmış büyük ihtimalle doktora git antibiyotik verir geçmezse kortizonlu iğne yaparlar 1-2 güne geçer, geçmiş olsun.
Sivilce.. Kist yapmış kendiliğinden geer
Karaciger bozuk
Yara atiyor
Bende de var
Yardımcı olun arkadaşa.
boş yapma ya
sie
Gorun dokunma izi kaliyor sonra
beze ya da sivilce apse yapmıştr. görün istersen
Ara beni bul. Sivilce cozumleri bende
Lenf bezi olabilir, doktora git hemen.
O siyah nokta sivilce olmuş