Kollarımı almak istedim az önce ama alırken bir baktım kanıyor sonra bıraktım almayı böyle pütür pütür ve kırmızı oldu normal mi? Yani ilk defa aldığım için normal mi böyle olması yoksa cildim tahriş mi oldu?

Kanıyor ise kıl köklerin çok kalındır ondandır. Aldıktan sonra bebe yağı sür 🤗
Az önce dediğini yaptım da şimdi de yanmaya başladı 😅
Agda mı epilator mu?
Epilatör le almıştım
Korkma birsey olmaz yanması normal 🤗 1 güne kalmaz geçer 😊 epilator kullanma derim ağda daha iyi 🤗
Yaaa bilseydim ilk almada da ağda yapardım birdahakine yapsam olur heralde teşekkür ederim
Rica ederim 😊 kanamasından da korkma kıl köklerin kalındır ağda yaptıkça kıl köklerin de ki kanama gider 🤗🤗
Kırmızılık ta geçer dimi? Yani yine alışımda kırmızı noktalar oluşmaz değil mi?
Cildin hasssas ise oluşur ama hemencecik geçer 🤗 annene cevredeki arkadaşlarına ya da Google amcaya sorup iyice araştırabilirsin🤗
Google a baktım da cevap bulamadım annemden uzaktayım ona da soramam ama tam geçmedi ve normalde cildim hassas değildir bende anlamadım 😅
neyle aldığına göre değişir canım
belli ki tahriş olmuş
Epilatörle aldım ama ilk defa aldım diye oldu sanmıştım ne yapsam da alsam peki?
Su kirmizi noktalar ( ama gecmeyenler ) cok kotu duruyor ya
Bencede öyle de kırmızı noktalar biraz bekledim ve geçmeye başladılar ama kolum kıpkırmızı hâlâ
benim normalde bacağımda da böyle birşey hiç olmaz kolumda olunca geçmez diye korktum çünkü Beyaz tenliyim diye çok belli oluyor
Ne kullanabilirim bilmiyorum ama genelde herkes geçici diyor umarım öyledir
Yok hayır neden yanlış anlayayım haklısınız zaten çok şükür o noktalar geçti de kolum hâlâ kıpkırmızı ve yanıyor o da geçer heralde bikaç saate yani öyle umuyorum
Aynen 😅 Teşekkürler ^^
kırmızılğı geçti sayılır şimdi de pembe oldu geçiyor ya mutlu oldum😅
😅😅 Bencede olmasınn gerçekten ben bile hemcinsimde görünce rahatsız oluyorum
Aynen bu konu hakkında bu kadar konuşmak değişik oldu😅
Cevap
5Cevap
Yalnış aldıysan olabilir morarmaya neden olabilir bir kaç gün sonra iyileşir
Nasıl yanlış? Normal epilatörle aldım ama şimdi biraz daha iyi oldu
Bari hepsini alsaydın. Neyle aldın ve kaç yaşındasın
Ynwi 18 oldum aslında ve epilatörle almıştım
Normal.
Geçer bikaç saate değil mi
Bir kaç gün
Epilatorle aldiysan gecer bir sure sonra normal bu
Yolunmuş tavuk gibi olmuşun kız 😀
Evet yaaaa nasıl geçireceğimi de bilmiyorum beyaz tenli olunca daha bir dikkat çekiyor
beyaz ten öyle olur
yaşınız kaç gerçekten
Yeni 18 oldum ama niye bu soru?
bir iki saate geçer
geçici
Kol mu bu
Kolumu masaya yasladığım için fotoğrafta değişik çıkmış farkındayım
normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar