Tam trendyolda istediğim her şeyi buldum, sipariş vereceğim kapıda ödemesi yokmuş, sinir oldum. :(
Bildiğiniz güvenilir site var mı?
Bildiğiniz güvenilir site var mı?
Ben 3 seneden beri dısarıdan alısveriş yapmıyorum Trendyol gittigidiyor n11 hepsiburada Gönül rahatlığıyla kredi kartı ıle alısverısını yapabılırsın haa oldu da beğenmedin kozmetık ürünleri denememek şartıyla giyimleri deneyebilirsin bir sıkıntı olmaz trendyol para iadesi yapar degısım yapmaz diger siteler degısım para iadesi yapar
Prensip olarak kredi katı almıyorum. Kartım olmadığı içinde kapıda ödemeli seçenekleri düşünmem gerekiyor. Yine de teşekkürler görüş için.
Güven olmuyor bazen böyle sitelere İstanbul'da bir öğrenci iPhone siparişi verdi iPhone yerine içinde patlıcan çıktı
Kredi karti almak zorunda değilsiniz. Normal bir banka karti ya da 5 liraya sadece online siparis için olan bir ininal kart alabilirsiniz bence. Kapida odeme yapan siteler cok fazla yok artik.
instagramda the pink ellys diye bir sayfa var onların sitesinden alışveriş yapıyorum ben cosmohome sitenin ismi. Ben kredi kartıyla alıyordum ama kapıda ödeme de var sanırım bir bak istersen
Cevap
4Cevap
Kapıda ödeme tavsiye etmiyorum en güzel siteler n11 ve gitti gidiyor
Benim siteler hepsi kredi kart
Kozmetik markalarının websiteleri...
HESİBURADA
TRENDYOL
Cosmatica
Bonex instagramdan çok uygun çokda kaliteli
Avon
En iyisi sağlamı N11
hepsiburada, n11