Günümüzde beyinsiz kızlar daha çok ilgi gördüğü için bu araştırma doğrudur. Bir kız ne kadar kusursuz olursa olsun konuşmasını beceremiyorsa benim için hiçin hiç birşeydir sohbet bile edesim gelmiyor kaçmak istiyorum o tiplerin yanından
Ayak hariç hepsi diyebiliyor muyuz? Bana göre hepsi bir. Kadin başlı başına estetik bir varlık vücut kıvrımları narin ve zarif halleri.. beni tamamiyle etkiliyor. Kadının tek bir bölgesi ile ilgilenmiyorum açıkçası
Kadınların dış görünüşüne degil huyuna bakıyorum kol bacak derdinde degilim bu düşünceyle sanki insan yerine koymamış gibi hissine kapılıyorum kalcası göysü olmasa ne yapcaz cöpemi atıcaz
Hoostt kopeek benim namusuma dil uzatma o dilini keserim senin. Seni iki yuzlu veled. Anliyorum seni en Azmiis yasindasin. Buradan yola cikarsk 3 5 kiz indirecen cebe seni uyanik
Hahahs laflara bak veled diyor namusuna baya düşkünsün ama hemen veriyon nedense lan ne tavlıycsm ag ne boş bir canlısın doğruları söylemekte suçtur yıkık insan seni
Bak namuslu arkadaşa bak dindar arkadaş küfür ederek hakkıma girmiş olmuyo msn :) Ama ben sana tek şey demicem. Yukarıda yorumda mütevazi olan arkadaş normal bir mesaja bile koyarım ederimli cevap veriyor. İki yüzlü seni.
Evet lol oynuyorum. Bu beni cahil mi yapıyor. Sen zaten cahil olmasan insanların yaptığı basit bir eylem ile onları cahil diye yargılamazdın. Bugün her kademeden insanlar oyun oynayarak vakit geçiriyor. Ben senin yaşında iş hayatına başladım. Babanın parasını ödediği internetle bilgisayarla bana caka satma. Küfür ederek hakaret ederek kendini bir halt sanan da senden başkası değil.
Ben kendi siralamami yapiyim en cok kalca dikkatimi ceker sonra sirayla gogus, bacak geliyo ayaklarda ilgimi ceker opup yalamak icin degil sdece gorsellik acisindan.
Senin a mına boşşaliiiiiiiiiiiiiiim ben kalltak orrrrrrrrrrrrospu seni git kendi a mını peşkeş çek dünyadaki bütün erkeklere si ktir a mk patlak a mcuklusu seni hadeeeeeeeeee
En İyi Cevaplar