Kırmızı oje : Tutkunun rengidir kırmızı. Kırmızı tercih eden kadınların ne istediğini bilen, güçlü, özgüven sahibi, çekici ve bunun farkında oldukları söyleniyor. Sade, tek renk bir kıyafet ile birlikte seçilen kırmızı oje ile nasıl şık olunacağını eforsuz şıklık yakalamayı bilirim imajı yaratılır.
Siyah oje : Gücü, soyluluğu ve ağırbaşlılığı çağrıştıran siyah renk oje aynı zamanda gizemi de içinde barındırır. Sürekli siyah oje tercih edenlerin inatçılık ve aşırı hırs gibi olumsuz yönleri olduğu da düşünülürmüş meğerse. Aslında sadece siyaha özel değil, bana kalırsa sürekli aynı rengi tercih edenlerin inatçı oldukça zaten açık değil midir? Olumsuz baktığınız zaman buna inat, olumlu bakarsanız da kararlılık diyebilirsiniz.
Beyaz oje : Beyazın saflık, temizlik gibi anlamları olmakla birlikte beyaz oje konusu bana hep biraz riskli gelmiştir. Beyaz renk tercih edenlerin daha istikrarlı, güvenilir oldukları düşünülürmüş. Ayrıca, beyaz ojenin daha genç gösterdiği de belirtiliyor. Neon renk oje : Kolay tercih edilebilir renkler olmadığından herkesin kullanamaz. Bu renkleri tercih edenlerin eğlenceli, içi içine sığmayan kişiler olduğu düşünülürmüş. Yeniliklere açık oldukları, fark edilmeyi sevdikleri de diğer özellikleriymiş.
Mavi oje : Bu sezon makyaj da göz farı ve eyeliner tercihlerinde de oje trendleri içinde de mavi oldukça baskın renklerden. Mavi için korkusuz, kendilerine özgü, özgür ruhlardır deniliyor. Pembe oje : İşte tam bir kız rengi hatta pembe pembeler içinizdeki kızın aşırı dışa vurumu diyorlar. Biraz şımarık, kadınlığının farkında, özgüven sahibi ve eğlenceli. Pastel renk ojeler : Sakin, duygusal, naif ve risksiz. Garantici, ne istediğini ve istemediğini bilen kişilerdir. Güvenilir ve dost canlısıdırlar. Tabii ki bir de doğal olanın en güzel olduğuna inanırlar. Bordo oje : Tam bir imza ojedir bordolar… Çokça tutkunu olduğunu biliyorum bu rengin… Tıpkı kırmızı gibi gücü simgeleyen bu renk, kırmızının en koyu ve elegan hali aslında.
En İyi Cevaplar