Dövme erkeği zibidi, hırçın, maço, kaba ve serseri gösterir kızlarda bu yüzden tav olur. Tav olan kıza nasıl biriyle evlenmek istersin diye sor kariyer sahibi, anlayışlı, efendi, saygılı vs. olsun ister. Yani kızlar serseri sevgili, efendi koca ister. Dövmeli insan tutkusu genelde geçici hevestir kısacası
Kişisel tercih meselesidir. Dövmenin şekli de burada işin içine giriyor ve herkese yakışmadığını da söylemek gerekir. Ancak yine de bu kadın öyle diyorsa yalnızca kendisi için öyledir. İlginç bir strateji...
çok büyük ve hemen hemen heryerinde dövme olanlar bana itici geliyor. gereksiz karalama defteri gibi ne o öyle. vücut bu 🤷♀️estetik ufak tefek olabilir ya da herhangi bir yerinde 1 tane olmasi yeterli en azindan olacaksa da illaki
Vin Diesel'i yolda görsen tipine tükürmen amma işte para var diye çekici kılıyor... krolarda dövme yaptırıyor Bağcılar style diye, hiç de çekici değil ya... Dövme değil tip cekici kılar dövmr sadece vücutta bir extradır..
Ne dedikk: Tek Hiçlik, Tek Runeterra, Tek Vel' koz! Talimatları Pensylshurima' dan alan fedöcü hayın Azir' den hesabı sorulacak... Bir gece Ansızın 82 Shurima, 83 İonia, 84 Freljord! Herkes ayağını denk alsınnn. Void Gençlik Kolları...
Yok ya biraktim zaten westte attim çari elmasa cikardim saldim hedefime ulaştım daha gelişmek icin cok oynamam lazim onu da yapamam eglencesine oynuyodum zaten tr de yuksek eloda herkes herkesi taniyodu her mac velkoz banliyordi dedim mikerler boyle isi xd
Ön bedende dövme sevmiyorum. Kollarda güzel duruyor küçük dövmeler. Abartıya gerek Yok gibi. Bir gün sevdiğimin adını dövme olarak kalıcı yazdıracağım. O da yapsın 😂😂
alakasi yok senin bu gosterdiklerin zaren karizmasi yakisikliligi yerinde insanlar, sen diyebilirmisinki abd li döğmeli göbekli uzun sacli motosikletci ceteleri sexsi diye dövmeyse onlardada var
Kel erkekler bencede cok cekici hepsi ayri kitap yazmalk adamlar sevglmde kel mesela hastasiyim. Ama dovme bilemiyorum bende var ama sevglmde olmamasi guzel
Başkalarının ne düşündüğü değil benim düşündüğüm ve isteğim önemlidir, benim bedenim bu onların değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben buna katılmiyorum. Kimisi sacma sapan bir dövme yaptırıyir sırf havası olsun diye yani. Bir seye benzese bari. Sanırsin yürüyen afiş. Ve bunu artı özellik görür. Anlami olmadan öylesine yapılan dövmelere karşıyım.
En İyi Cevaplar