Makyajlı ve süslü
Makyaj yapmayan kadın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Her zaman kadınların aklindaki soru ve paylaşım şöyle makyaj yapan kadın makyajın olmazsa olmaz olduğunu kabul eder yapmayanda olmazsa olur olduğunu kabul edenler kısacası kadın güzeldir makyaj da o güzelliğin süsü yani yerine göre erkek dogalllik isteyebilir yerine göre makyaj kötü değil hoş ve etkileyici bukuyorum yoksa güzeli çirkin çirkini de güzel yaptığı soylenemez
makyajlı ve süsüne düşkün kadınlar daha çok tercih ediliyor ama bence her kadın doğal güzelliğini bozmayıp ufak bir bakımla daha güzel daha hoş olurdu. makyaj cildin hem erken yaşlanmasına hemde kansere neden olmasın sebebiyle tercih edilmemeli en güzel kadın sağlıklı olan kadındır.
makyaj yapmayan kadın diyorlar ama nedense makyajlı süslü kadın gördüklerinde de gözlerini alamıyorlar. iki yüzlüler. yanndakini makyajsız istiyorlar hep
Doğal isterler ama ortalıkta filli boya reklam panosu gibi dolanan kızlara yürürler..
Kuru iftira 😂😂😂
Cevap
19Cevap
Çoğu doğal olsun diyor ama makyaj yapmasak hasta damgası yiyoruz ya da efso makyajlı bir kıza dipleri düşüyor. Yapmayın böyle 😂
Makyaj yapmayan sade kadın.
Kat kat boya sürmekten ağda yapmaya vakit bulamayan kadın olacağına
Ağda yapsın tertemiz olsun, boya sürünmesin.
Makyaj yapmayan kadin zor bulunuyor yapmamasinin en buyuk sebeplerinden biride buyuk ihtimalle yeterince guzel olmasindan geliyir
Bak ben yapmıyorum ama güzelim çok nadir arada düğün falan olursa makyaj daha sonra insanın yüzünü yıpratıyor
@kırmızı_mercan tabi tabi
Bende bir ruj yanii oda nemlendirici hiz hiç etrafinizda boyali olmayan insan gormuyormysunuz
@engnnnnn İster inan ister inanma
@kırmızı_mercan tamam doğrudur bişey demedim , bu kadar ısrar ettiğine göre doğrudur :)
makyajsız güzel olan bır kız benim beyaz atıma binmeyi haketmıstır.
Erkekler hep makyajsız süssüz püssüz derler ama nedense gözleri de fıldır fıldır hep onlara kayar.
Ben katılmıyorum
o değil de zenci çok tatlı resimdeki , aşırı beğendim
çok sùslù olması yapmacık bir duruş oluyor normal olması içten geliyo bana
makyajsız kötü makyajlı bakımlı oldugunu gösteriyor
Burda makyaj yapmayan derler, reelde yüzü boyadan görünmeyenin peşine düşerler. Gerçekler. 😄
Hayır genel oldu yanılıyorsun
Makyajla estetik olmuyoruz sonucta ne kadar değiştirebilirki kişiyi
Makyajlı ve doğal kadın
Dikatini daha çok çekiyor
Makyajsız da güzel olanlar favori
Makyaj yapmayan tabii ki de.
Makyaj yapmıyorum, gerek de duymuyorum.
Süslü
Değişiyor zevklerine göre bence
Makyajlı ve süslü kadın candır
Süslü ve bakımlı olmasını tercih ederim
Süslü, kokoşlar daha dikkat çekiyor
makyajsız orjinal seviyorum
İki yüzlüsü çekilmiyor
Makyaj yapan ama abartmayan kadın
Makyaj yapmayan kadın
doğalından makyajlı ve abartısız süslü
abartmadan süslü bakımlı
Süslü ve sevişgen, verişgen:)
Hahhshsh güldüm, 😂😂 ama eksiyi hakettin 😉
@tuzlulimonnn 10. köyden de mi kovuldum:)
hafif doğal makyajlı kadın hoştır
doğallık
Makyaj guzelliginizi bozuyor bence yapmayin
Naif zarif hafif makyajlı
bakımlı kadın bence
Makyajlı isterler
Hafif abartı olmayan
Sade makyaj bence
Bnce o da olmasın.
: )
Orjinal İyidir.
Makyajlı ve süslü.