Burundaki siyah noktalara çözum varmı?

Arkadaşlar ben 5 gün birinci olan diş macununu kullandım.2 ci diş macununu okuk başlayana kadar kullanmayı düşünüyorum. Sizce siyah noktalar bitermi? Ha bide Alnında Sivilceler var
Burundaki siyah noktalar için siyah nokta bandı var ama bende kullandım hiçbir şekilde fayda falan etmedi. O yüzden en güzeli bence cildini sıcak su ile yıkamak. Sıcak su ile cildi sık sık yıkamak siyah nokta oluşumunu azaltır. O yüzden siyah noktaların var ise yüzünü sıcak su ile devamlı olarak yıka derim..
Diş macununun çok etkisi gordm bir dönem yüz yıkama jelim bitmişti almayada fırsatm yoktu her sabah aksam ya da sadece aksamdi net hatirlamiyorm diş macunu kullandım ama bu beyaz hani normal dis macunu öyle mavi siyah dis macunu değil lekeler siyah noktalar izler gözle gorulur azalmisti hatta arkadaşlarm bile soruyodu ne kullandiğimi ama düzenli kullanmak gerekir
He bide yazmayı unutmuşum her duşa girdiğimdede yapıyodm 1 dakka falan bekletiyodm baya bir yakıyo ama değermiş nornal zamanda o kadar yakmıyo çünkü gözenekler açık olmuyo o yuzden ama heryaptiğinda en az 30 sn beklet
Burun bantlarının etkili olduğunu söylüyorlar. Hiç kullanmadım siyah nokta problemim kısa bir süre oldu düzenli yüz yıkama jeli kullandım cilt bakımına gittim düzeldi
Farmasi siyah maskesini önerebilirim harika bir ürün siyah nokta felan bırakmıyor bir kere yap aylarca yok siyah nokta cok cok zor geliyor
Cevap
1Cevap
Cildini devamlı temizlersen baya önüne geçersin. Doğal kil maskeleri de bana iyi geliyordu. Eskiden birkaç kez kahve telvesi ile de denemistim peeling etkisi yapıyor bal ile karıstırıp sürüyordum sanırım ancak burun çok hassas ve ince cilt oldugu için kılcal damarlara da zarar verebilir kahve dikkatli yap.
Herkesin cildi bir değil tam tersine alerjik bir durum da olabilir :s
Burun bandı ya da peeling yap. Soyulan maske de olur.
Azalir ama duzenli kullan birakinca yine cogaliyorlar
myra kayısı çekirdekli peeling kullanıyorum siyah noktalarım için
ben de bunu kullanıyorum
hiçbir şeye yaramıyor
oldu başka?
Diger konu.
Sanki cok biliyor da
Cok ise yariyor
bir ay kullandım lan senin dediğini tabi iyi bilicem
Ok helal
Nasıl gidiyor ya bendede var
Diş macunu kullan iyi geliyo siyah noktalara bant kullanabilirsn yukarda açıklama yaptm oku
@kumsaliseb ok bende çok var
Cilt bakımı 👍
Peeling veya tonik
En İyi Cevap