Alçakgönüllü, masum, kibar, oturmasini kalkmasini bilen, sosyal, caliskan, patavatsizlik etmeyen, beni cok seven, ilgisini eksik etmeyen, cok hamarat, maharetli elinden her is gelen, işi iyi sağlam maaşı iyi olan, çok temiz ve bakımlı, sporcu, fit, fiziği yüzü çok güzel olan, mis gibi kokan, zeki, akıllı, dürüst, sadık, problemler karşısında yılmayan sürekli çözüm üretebilen, ahlaklı, edepli, ayni zamanda cok eglenceli kisiligi olan, espri anlayışı yüksek düzeyde, romantik, yaratıcı, kendini savunmayı bilen, saglam yemekler yapan, ince belli, tatlı elli, iri gözlü, fındık burunlu, Kotu aliskanliklari olmayan olması yeterli
Öncelikle kızlara bir sorum olacak. Yakışıklı olsun, uzun boylu olsun, kasli olsun, renkli gözlü olsun, sarişin veya esmer olsun diyorsunuz da ben şimdiye kadar öyle bir erkekle çikan neredeyse kimseyi görmedim. Hatta öyle bir erkegi ayda yilda bir defa ancak görebiliyoruz. Bu kadar özelliği kendinde barindiran birisi varsa da adam ünlü oluyor yani size bakmaz biraz gerçekçi olun:)
- Mutlak Gamer Kadını olmalı. Oyun konsolu sahibi olacak ve oyunlardan anlayacak. Oyunu hayatın eğlencesi ve felsefesinde hakim olacak. Sadece Cs Go, Pubg veya lol oynamayacak.
- 1.65 boyundan uzun olmayacak. Minyon kadın candır arkadaş.
- Değişiklere açık olacak ve karşı tarafı olduğu gibi kabullenmeyi bilmeli.
- Sosyal yönü değil Gamer yönü fazla olmalı. Aktivite yapacağımızda birbirimizin ayrılmayan parçası gibi hep beraber yapacak bir karakterde olmalı.
- Türbanlı olmayacak, sigara veya alkol kullanabilir lakin abartmalı şekilde değil.
- Sarışın olmayacak. Sarışın kadın fobim var.
- Yengeç burcu birisi olmamalı.
- Tatlı tripleri olan fazla kıskançlığı olmayacak, zaten sadık birey olmaya adayım.
- Ayakları bakımlı ve güzel olmalı. 36- 38 numara arası olmalı.
- Makyajı sevebilir.
- Balık etli veya kilolu olmasın
- Korku film ve yabancı dizi takipçisi olacak.
- Renkli gözlü olmasın, sevmem.
- İlişkiyi abudik gubidik değil ciddi düşünen olmalı.
Eğer resimdeki sen isen taş gibi kız senin gibi olmalı diyorum. Ama ben her zaman şunu diyorum güzellik vücut saç baş bunlar geçici önemli olan dış güzellik kadar insanın vicdanlı merhamet dolu temiz kalpli olması sevdiğine sadık olmasıdır bence önemli olan çok güzel ya da yakışıklı insanlar değil kadına kadın olduğu gibi değer verecek bunun için sevecek bugün bir erkek kadını sadece fiziksel yönden değerlendirecek olursa yarın daha güzeli çıkar ona gider 😊
zayıf ama baklavalı, INNA ve adını hatırlayamadığım birinin parfümü olan "More Than Friends" parfümünü kullanmalı ve güçlü olmalı çok mu istedim beybeyler😈
Dik ve hafif sivri uçlu göğüsleri olan, fit olan, düzenli spor yapan, bolca gülümseyen, siyah ya da sarı saçlı, orta büyüklükte hafif etli kalçaları olan kız taş gibi fiziğe sahiptir. 👌
168 boy üstü Balık etli Meme büyük Popo dik yuvarlak Bakımlı temiz Dekolte dar elbiseler kıyafetler giymeyi seven Kendini teshir eden Sexsi bir kadın işte Cuckold biri olarak tamam istediğim kadın modeli
Taş gibi erkek geniş omuzlu kas yaparken hafif hacim de kazanmış göğüsleri iyi şişirmiş bacak çalışmayı ihmal etmemiş sakallı sert bakışlı ve sesli mümkünse kumral erkektir
En İyi Cevaplar