Bana göre dünyanın en karizmatik ve çekici kadını. Suratındaki auraya hiç girmiyorum ona sahip olmak zaten imkansız😂 Ama fiziği gerçekten muazzam👍 Sizce bu fiziğe sahip olmak imkansız mı?
Ergenligimden beri bir ergen gibi hayranlik durumundan vazgecmedigim tek unlu kişi. Cuval giyse tek bir mimik ya da el hareketiyle yurek hoplatacak cilve ve karizmaya sahip. Soruyu unuttuk resmen, eger mumkun olursa haber ver :)
Benim hayran oldugum bir kadin italyan harikasi malena adli flmi muzigi ve evlendigi adamla yaptigi dans mukemmel.. fakat estetikle olunabilecek bir guzellik olsada o bedene o ruh yakisiyor ve tamamliyor.
Fiziği o kadar da iyi değil bence. Kilosuna biraz dikkat eden ortalama bir Türk kadını fiziği. Basenler geniş, armut şekilli vücut ve orta boy göğüsler. Tam bir Türk yani bu bakımdan.
İmkansız değil ama kemik yapısı uygun değilse imkansıza yakın. Yine kendi yüzümü ve vücudumu tercih ederim. Çok güzel kadın gerçekten ama en beğendiğim ilk 10 kişi arasına giremez; ne gençliği ne şimdiki hali. Sadece şunu diyebilirim: Çok güzel yaşlandı. Onun yaşlarında öyle görünmek isterim. Vücut olarak en beğendiğim ünlü Viki Odintcova. Belki de kendi vücuduma en yakın bulduğum ünlü olduğu için... *Gecen bol olsun.*
Imkansz diye bisey yoktur. Bu kadnn suratna sahip milyonlarca kadn var. Sadece bu kadn senelerce filmlerde göz önnde oldugu icin herkes bu kadnı tanrısal bir vucuda ve yuz guzelligine sahip sanıyor.
Mükemmel ya Hayır değil sporla ve diyetle ulaşılabilir vede estetikle Hadi zayıfladın diyelim kadında kalça ve göğüs var onlar da ancak estetikle elde edilir
kadın tanrı- tanrı kadın- böyle bir kadını anlatmaya kelime yok aşığım her şeyimi veririm düşün insanların tayyip aşklarından bile daha fazla aşığım ben bu kadına bu kadınsa kusura bakmasınlar diğer kadınlar çööppp bu kadına bakarak sarhoş olurum ben
En İyi Cevaplar