18 Yaşındaki Bretman, Instagram'ın 7 milyon takipçisi ile yükselen yıldızlarından. Filipinli olan Rock'ın makyaj yaptığı bir Youtube ve Vine kanalı bulunmakta.
Arda Bektaş
17 yaşını geride bırakıp 18'e merdiven dayayan Arda Bektaş'ı unutamazdım. Küçüklüğünden beri makyaja ilgisinin olduğunu belirten Bektaş'ın şu an için küçük de olsa bir Youtube kanalı var. İlerleyen zamanlarda büyüyeceğine ve gelişeceğine inandığım Arda Bektaş'a selam olsun!
Jeffree Star
31 yaşında olan asıl mesleği şarkıcılık iken radikal bir kararla makyöz olmaya karar veren Star'ın hem kendi makyaj markası hem de bir sürü ürün deneyip makyaj yaptığı bir Youtube hesabı bulunmakta.
Manny Gutierrez
26 yaşındaki Gutierrez bu işi küçüklükten beri yapanlardan. Youtube ve Snapchat adreslerinde tek kelimeyle muazzam makyajları oldukça uygun fiyatlı ürünlerle yaparak takipçilerine sunuyor.
Patrick Starr
29 yaşındaki ''Patrick Starr'' isimli kullanıcı Youtube ve Snapchat hesabından erkekleri makyaj yapmaya teşvik edici konuşmalar yapıp bunun utanılacak bir şey olmadığından bahsederek harika makyajlar yapıyor. Kullandığı ek aksesuarlar ile birlikte yeteneğini sunmaktan çekinmeyen Patrick Starr benim listemin ilk başına oturmayı başardı!
Makyajlı kalın efendim... 🌺
Makyajda Bütün Kızlara Taş Çıkartacak Kapasitede Olan Erkekler!
Olumsuz tepkiler de alıyorsundur maalesef. En çok kimlerden?
Bunu nasıl bir sınıflandırmaya koyacağımı bilemiyorum çünkü ardı arkası kesilmeksizin büyük bir nefretle yorum yapıyorlar. Genellikle aşırı homofobik, transfobik ve cinsiyetçi söylemlerle saldırıyorlar. Son zamanlarda yaptığımın doğru bir şey olmadığını ve insanlara kötü örnek olduğumu söylüyorlar. Her gün tecavüz, taciz, hırsızlık v. b gibi konulara dair televizyonda haberler görüyoruz, bunlara tepki göstermeyip rahatsız olmuyorlar kimselere kötü örnek olduğunu düşünmüyorlar ama benim kimseye zararım olmayıp kendi halimde bir şeyler yapmaya çalışırken nasıl oluyor da bana bu kadar nefretle yaklaşabiliyorlar anlayamıyorum. Genellikle dünyaya at gözlüğü ile bakan kendisi dışında hiçbir şeyi doğru kabul etmeyen insanlardan kötü tepki alıyorum.
Bence çok doğru kimin ne yaptığı kimseyi ilgilendirmez.
Toplumda ki insanları anlatırım ama soru sahibi kızabilir ama benimde gay olan arkadaşım vardı. Tam kafa dengi. Bence insanları lgbt ye göre yargılamak çok ama çok yanlış.
En anlamadigim insan tipleri. Su Jeffrey Star midir her ne mikimse sevgilim izliyor videolarini, bu tipler cagimizda bir acayiplik oldugunum kaniti resmen.
Kadinlarda bile itici duran o embesil konusma tarzini falan bile benimsemisler dikkat cekme adina
@nitellaaaa Laf olsun diye, makyaj malzemesi tanıtımlarına bakıyor öyle.
Gaylikle falan hiçbir sorunum yok, ancak, kadınların en iğrenç davranışlarını taklit edip sanki ortalıkta yeterince beyni olmadan dikkat çeken hatun yokmuş gibi bir de böyle heriflerin piyasa yapması cidden saçmalığın daniskası ve insanların az biraz yaldızla süsleyince her zırvalığı şakşakladığının göstergesi.
Erkekler meslek icabı kuaför makyöz olabilir bir sakınca yok ama kendilerine makyaj yapmasınlar kadınsılaşmasınlar zaten ortalıkta yeterince kadın var erkeğe de ihtiyacımız var şu son 20 yıldır kadınlar maskülenleştiriliyor erkekler feminenleştiriliyor yakında da kadınlar erkeğe geçirmeye başlayacak artık çok saçma ya yok kadına kundura tibi ayakkabılar erkeklere babet çorabı yok erkeklere makyaj falan şu iki cinsi de bir rahat bırakın be
Makyajda kadınlara taş çıkaran çok fazla erkek var, zira makyaj sanatçılarının ve kuaförlerin çoğu erkektir zaten. Son yıllarda kadınlar da bu mesleği yapmaya başladı. Üstadımız Max Factor en önemli temsilcilerden biridir. Onun dışında Rıfat yüzüak Türkiye'nin en önemli make up artist'i. Alp kavasoğlu da var tabii.
Burda paylaşılan kişilerin farkı, makyajı kendi üzerlerinde göstermeleri.
Ayrıca bu bencedeki kişilere erkek'ten ziyade trans birey demek daha doğru. Türkler'den ise favorim hem makyajı hem duruşuyla merkür can.
trans crossdresser gay lezbiyen tomboy ya da ne olursa olsun saygı gösterilmesi lazım çok saçma yorumlar gelmiş... ben bu insanları takdir ediyorum çünkü ciddi anlamda çok güçlüler ayrıca çoğu bayandan güzel makyaj yapmışlar valla
Sen öyle değilsin diye o insanlar kötü mü sayılmalı? Kusura bakma ama saçmalıyorsun. Hem eşcinsel olup insanların kötü yaklaşımından ne kadar etkilendiğimizi biliyorsun, hemde trans bireylerin makyaj yapmasını veya erkeklerin makyaj yapmasını itici buluyorsun. Makyajın cinsiyeti yoktur, sana hoş gelse bile insanlara böyle yansıtman çok saçma. Bir şeyler yazmadan önce iki defa düşünün yahu, yeter!
Jeffree Star'ı görünce resimde hemen koştum benceye :D Gördüğüm en karizma makyöz o bence. Ayrıca Bretman'ı da Türkiye'nin Kerimcan Durmaz'ına benzetiyorum. Moralim bozuldukça izlerim Bretman'I :D Bence erkekler daha başarılı bu konuda ve bana daha ilgi çekici geliyolar. Makyaj videolarına uzun zaman ayırmam ama izlediğim zamanda erkeklerden izlemeyi tercih ederim.
Yorumları okuduğumda insanların farklı hislerdeki hemcinslerine yaptıkları yorumlar asıl utanç verici. Küfürler, hakaretler, cahil cahil düşünceler, erkeklik adamlık mavraları... Yazık! İnsanlar doğduklarında cinsiyet seçimlerini büyüdüklerinde de hislerini kendileri seçmiyorlar! Hormonun ne olduğunu bilmeyen minik beyinlerin kendilerinden farklı yapıdaki insanlara hakaretler savurması onlara aşağı gözle bakması sadece insanlıktan utandırıyor. Zavallı bile diyemeyeceğim kendini adamdan erkekten sayan ve şu insanlarda ki özgüvenin samimiyetin çabanın 1000 de 1 i kendinde olmayan bir yığın insan sürüsü! Zaten olsaydı hakaret dolu kusmuklarınızı okumazdık! (Bu yorumu yapmak zorunda bıraktığınız için de ayrıca yazık)
Arkadaş neden böyle homofobik davranıyorsunuz anlamıyorum. Biraz ufkunuzu genişletin. Farklılığa yer verin. Herkes nasıl mutluysa öyle olsun, buna alışın. Sizin yüzünüzden bir sürü insan mutsuz ve istediği gibi hayatını yaşayamıyor.
Cinsiyetçi yaklaşırsam söyleyecek çok şey var. Sadece görsellere yorum yapmak istiyorum o yüzden. Makyajları aşırı abartılı olmuş, renk uyumu kötü, yakışmamış.
Makyajın cinsiyeti yoktur. Herkes kendini nasıl beğeniyorsa öyle olur. Laf söylemeye hakaret etmeye kimsenin hakkı yok. Herkesin kendi bedeni. Beğenmiyorsan izlemezsin videolarını, kanallarını takip etmezsin bu kadar basit.
Bir eşcinsel erkek olarak söyleyebilirim ki, bu "erkek" dediğiniz yaratıklar itici. Çok itici. Madem bu kadar güzel makyaj yaptığınızı iddia ediyorsunuz, gidin kızlara makyaj yapın. Ya da kendinize makyaj yapıyorsanız erkek makyajı yapın, kıza benzemeye çakışmayın. Bu utandırıcı falan değil, tiksindirici.
Yahu kardeşim İslam hoşgörü dinidir... Hoşgörüde kısıtlama, sınır yoktur. Buna da hoşgörü göstereceksin... Yani kıyamet kopması, Rabbimizin bizi helak etmesi için dünyada sebepleri sıralarsan kimseye zararı olmayan bu insanlar ilk 100.000'e bile girmez...
Bak ülke referanduma gidiyor. Oy için dinin nasıl yerlere düşürüldüğü, Allah'ın kitabın, peygamberin nasıl oyuncak haline getirildiğine bak... Asıl başımızdaki dinsizler yüzünden helak olacağız...
Taş çikartacak erkekler derken. Ben ortada bir erkek göremedimde.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Iyyy iğrenç buna makyaj denmiyor sim ve duvar boyasını yüzüne uygulayan insan deniyor ben K-Beauty en iyisi bunlara makyaj diyecek kadar geride kalmışız ya üzülüyorum halimize