Gündem CHP'ye En Yakın Memur Sendikası Hangisi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Memur olarak yeni atandım ve kendime bir sendika arıyorum haklarımı savunsun diye. Chp'ye en yakın memur sendikası hangisi, tavsiye eder misiniz sendikaya üye olmayı? Güncellemeler+1 yıl KESK'i tavsiye ediyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl ... CHP'ye En Yakın Memur Sendikası Hangisi? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et
afyonlugenç03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Hakkını yemez kimse korkma 😀👍 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarım 😄 Yorumla
saddah Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Sen hakkını savunsun diye değil tarafım belli olsun diye istiyorsun kardeşim müdürler tarafından atanma istemek için 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka? Ben zaten atandım. Yorumla saddah +1 yıl Üst rütbeler ve rahatlık için Yorumla Soran +1 yıl Ahahah çıkarcı olsam gider iktidara yakın bir sendikaya üye olurdum. Yorumla saddah +1 yıl Hangi ilde yaşıyorsun? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hakkını yemez kimse korkma 😀👍
Umarım 😄
Sen hakkını savunsun diye değil tarafım belli olsun diye istiyorsun kardeşim müdürler tarafından atanma istemek için
Ne alaka? Ben zaten atandım.
Üst rütbeler ve rahatlık için
Ahahah çıkarcı olsam gider iktidara yakın bir sendikaya üye olurdum.
Hangi ilde yaşıyorsun?
Merhaba bir sendikaya üye olabildiniz mi?