Herkesin görüşünü almak istedim şahsen parti tutmuyorum siz nasıl buluyorsunuz?
Kötü yönetiyor
İyi yönetiyor
Yorumsuz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yarrrrak gibi desek hafif karlı. Hem iç, hem dış politikalar fiyaskonun bile ötesinde.
Osmanlı'dan beri gelen çok önemli bir özelliğimiz vardı bizim, bizde hariciyecilik çok iyiydi. Bu Akp dönemine kadar hep böyleydi. Türk devlet geleneğinde dış işlerinde asla kadrolaşma olmazdı, liyakat çok önemliydi, devletin en ciddi bakanlığıydı orası.
Ama bunlar onu bile bozdular, niye? Kendi adamları gelsin orda dursun diye. Sonucunu görüyoruz, ülkenin dış politikarları rezalet halde ve ceremesini çekiyoruz.
Bir de üstüne bu çözüm garabeti ve oy uğruna girdikleri hesapların tutmaması sonucunda birden çark etmelerinin sonuçları var. Aha daha bugün Ankara'da patlama oldu.
Vatandaşın hali zaten kötü, asgari ücret yoksulluk sınırının altında, eğitim sistemi rezalet, cehalet diz boyu, bilim adına ülke hiçbir adam gibi kuruma sahip değil, TSK bile dezenformasyona uğradı, ciddi kutuplaşma var, insanlar birbirinden nefret eder hale getirildi, ciddi ciddi bölünme alametleri görülüyor ülkede.
Şu anda ülkenin iyi yönetildiğini, önceden yönetimin daha kötü olduğunu falan düşünen herhangi bir insanevladı varsa, söylüyorum katıksız bir maldır.
Şahsen ben, şu an en iyisi Akp diye oy veriyorum. Kalkıpta ablamın, annemin kapalı diye okuyamamasına sebep veren ve pkk yı savunan chp ye oy vermem. Ülkenin içine etmiş "biz yönetemiyoruz" deyip çekilden mhp ye oy vermem. 78 milyon kişinin hakkına girmem. Tabi bu şahsi görüşüm.
Kotu tabiki lan gtu bklu recep sen nesin senin ulken ne ki sen super guc abd ye atar yapiyorsun adamlarin ulkeyi yok etmesi parmaginin ucuna bakar bizi savasa sokacak ama hangi ulke ile ne zaman suriyelileride aldi ulkeye zaten ne turk belli ne baska bisey burayi sahiplendiler nyse mal beyin bir adam iste basimiza getirenler utansin
Şerefsizin oğlu yonetemiyor. niyeyse akp li kimseye bir bamya degmio. nerden geldi de 13 yılmzı caldi ya
Cevap
10Cevap
yönetmek mi?
yoksa uçuruma nasıl sürüklüyor demen gerekıyordu?
Bu ülkede savaş çıksa ilk kaçacak kişi tayyipdir zaten savaş çıkarmaya çalışıyor rus uçağını düşürmesi felan hep bunlar savaş çıkarma taktiği
Aynen dostum milleti dinin arkasına saklanarak dinci gibi avlıyo :)
Asrın Lideri ve Ak-Koyunlara laf yok
Olağanüstü uzun adam
O son peygamber
Dunyanin hicnir. yerinde herkesi tamamen tatmin eden biri yoktur.
Ben severim akp ve tayyip erdogani , ama elestiririm de
Cumhurbaskani olduktan sonra kontrolsiz guc kullanimi yapmaya basladi , zaman zaman
Recep Tayyip Erdoğan ülkeyi şu şartlarda olabilecek en iyi şekilde yönetiyor
şu olanlara rağmen daha neyin iyisi? ülkenin kalbinde minibüsle bomba patlatıyorlar. ama önemli değil bunlar. nede olsa yol yaptılar :))
Zamlar almış başını gitmiş dolar fırlamış işsizlik artmış terör Allaha emanet savaş kapımızda olmuyor yapamıyor
Yönetiyormu? uçuruma sürüklüyor resmen.
Ah Atatürk olsa böylemi olurdu.
Ona oy verenlerde yobaz zihniyetli insanlar tayyip'de dinin arkasına saklanmış bir insan @CityOfGod
Umarım ama sanmam çok canım insan var :) @CityOfGod
Bu sitede sansürlüyo grzkalı yazmıştım ben canıma çevirmiş k. bakma :D
Iyi yonetiyor diyenler bunun neresi iyi
Bulunan şartlar içinde olabilcek iyi bir şekilde.
Allah başımızdan eksik etmesin
Siz memnunsanız bize halt etmek düşer.
Durum ayan beyan ortada, ülke diken üstünde.
Yönetemiyor
Aralarında en iyileri akparti iyi yonetiyor
A dedim
kötü hacı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar