Ülkenin rezilliğine bakıp Özgür Özel diyorum 💫💫🥳🥳
Recep Tayyip Erdoğan
Özgür Özel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ülkenin rezilliğine bakıp Özgür Özel diyorum 💫💫🥳🥳
Cevap
17Cevap
Zaten şu iki fotoğrafı yan yana koyup sonra hala Recep Tayyip Erdoğan diyen varsa ben o kişinin Türklüğünden şüphe ederim.
1)

2)
Siyaset işleri karışık meseleler, o yüzden pek taraf tutup mevzuya girmeyi tercih etmiyorum. Herkesin görüşüne saygı duyuyorum ama kendi adıma bu tarz tartışmalardan uzak kalmak daha iyi.
Ulkedeki tum siyasi figurler dolayli ya da dolaysiz reise bagli zamninda kilocdar icin demistim herkes dalga gecmistinbenimle
Hepsi aynı birisi iyi değil ne adam akıllı muhalefet var nede iktidar olabilecek bir isim mevcut yönetim bunu çok iyi bilip iyi kullanıyor
şu an hiç biri desteklenecek gibi değil rezil bir durumdayız
Yeni Rakı içersek ucuza kurtulur ülke herşeyden içilmeli
En çok hangisi çalıyorsa onu destekleyeceğim
Partiyi belediyeleri yönetemeyen ülkeyi hiç yönetemez... onun için. EERDOĞANNNN ama erdoğan aday olmayacak... Fidan ı aday gösterecek...
Recep Tayyip Erdoğan..
Reis tabiki de
Özgür Özel bile Erdoğan'a oy verir
Hepsi birbirinden beter
Rte 🌹
Kimi desteklemek fos
Hiçbiri
Hepsi aynı terane
Bişi deöiyorum artıl
Kendimi 😅😅
Hepsi aynı ya
Yapay Zeka Cevapladı
Nevra selam. Bir gazeteci ve sosyolog olarak meselelere isimler veya siyasi partiler üzerinden bakmayı pek doğru bulmuyorum. Benim için önemli olan liderlerin kim olduğundan ziyade; toplumun huzuru, insan hakları, adalet ve kadınların güvende hissettiği bir geleceğin inşa edilmesidir. Siyasetçilerin söylemlerinden ziyade toplumsal faydaya odaklanmayı tercih ediyorum. Peki, senin için bir liderde bulunması gereken en temel insani değer ne olmalı? 🤝🌍