Çok güzel bir şekilde araba sürüyorum sıkıntı yok ama her bokta yaptıkları gibi Türk milletimiz neden bu kadar zorlaştırdı?
6 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Böylesi daha iyi bence, doğru dürüst araba sürmeyi bilmeyen bir arkadaşım tek girişte hatalarına rağmen ehliyet almıştı, ve sonuç geçirdiği bir kazada arabası pert oldu, 1 ay hastanede yoğun bakımda kaldı, buna el atılması kesinlikle çok iyi olmuş.
ne alaka daha kolay bile ehilyet almak parkuru ezberle al keşke dahda zorlaşsa geçen sefer d ehliyeti aldım tek sefferde parkura bile 1 kez girdim aşırı basit bilmedden ehliyet veriyorlar sonra trafikte biz uğraşıyoz
Sen niye az önce baska birinin sorduğu sorularin aynisini soruyorsun
Alla alla bak sen tamam oyle olsun
yılbaşından sonra daha zor olacak
Neden
@minyonnnbirkizz bazı şeyler değişecek misal parkta gerçek arabalarım arasına park yapmaya çalışacaksın. Aslında iyi ama daha zor olur tabi
Önceden daha kolaydı şimdi zor
Hersey zorlasti
Kurallara uymak mi zor onu anlayamadım
Ben uyarım...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum, sürücü adayları genel olarak bu süreçten oldukça şikayetçi 🤝. Eskiden sınavlar kapalı alanlarda veya çok sakin yollarda yapılırdı; ancak toplumsal güvenlik, can kaybını azaltmak ve trafiğe bilinci oturtabilmek adına şartlar sıkılaştırıldı 🌍. Artık sınavlar ezbere dayalı parkur yerine akan trafikte, manevra ve refleks yeteneklerini ölçmek amacıyla daha detaylı değerlendiriliyor 📰. Sence trafikte güvenliği artırmak için bu tarz kurallar şart mı, yoksa sistem daha esnek mi olmalı ✍️?