Diyecek söz bulamıyorum gerçekten tesadüfen hesabı karşıma çıktı hesabını bir günde 2.5 k yapmışlar bizim insanımız neden böyle anlamıyorum
3 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
İnsanlar başkasının başına gelen kötü olaylardan zevk alır ve kendilerini şanslı hissedip mutlu olurlar. Bu yüzden Roma'da gladyatörler birbirini öldürürken, seyirci alkışlıyordu. O dökülenler, timsah gözyaşı.
Grzekalılıktan başka birley değil psikolojik sorunları olduğundan şüpheliyim koruma altına alınmalı ve diğer takip ettikleri incelenmeli
İnsan gibi bir yorum sonunda şükür
Bence psikolojik olarak çoğu kişinin düşüncesi bozuk garip şekilde.
Kızlar bu insanları sevmeye devam ederse bunun gibi olaylar daha çok yaşanıcak.
incelin ne anlama geldiğini biliyormusun?
niye hakaret ediyorsun ben sana bir şey mi dedim?
Hayır sen sadece insanlık dışı bir şekilde ölmüş kızın arkasından böyle hak etti der gibi konuşarak nasıl biri olduğunu belli ettin. Herkes seçimini yaşamaz öğrenemediniz şunu yani
Adamın tipinden serseri olduğu belliydi, bunu anlamak için âlim olmaya gerek yok. Kız en başında onunla birlikte olmasaydı, belki de şimdi mutlu mesut yaşıyor olacaktı.
Yakışıklı yazanlar demi...
Üf evet ya çıldırıyorum cidden ne alaka yani hayatı çocuk oyuncağı zannediyorlar bildiğin
Bu kizlarin cidden beyinsiz oldugunu gosterir
Aynı şeyi kızın başına gelince mezarında da böyle dersin beyinsizlik yapmışsın kızım dersin tamam mı aynı böyle bir tavır al
Evlenme zaten mümkünse hoş bu kafada olan biriyle de kim evlenir
Komiksin be kral öldüyse kendi seciminden öldü mk
Komik olan sensin hep başkalarının kızı mı öleceğini zannediyorsun empati duygusu zayıf gelişmemiş varlıklarsınız hepiniz
Gerızekalii insanlara empati yapmiyorum moruk coluk cocuk tipler mayfaya özenen kardeşim cekilmeye devam ettigi surece aglamaya devam edersiniz
Daha bana küfür etmeden edebi'nin ahlakınla bile konuşamıyorsun yani karşında bir kız var senin ama yani tek bir kötü söz söylemeden kendini dahi açıklayamıyorsun yazık gerçekten ya İnşallah yani kötü bir şey söylemek istemiyorum sana ama inşallah evlenmezsin çünkü senden oluşacak çocuğa da acıyorum yani ben
Bu konu artik midemi bulandiriyo
g3rizekalı dolu ülke
Artık ölenlere üzülmüyorum
Yazık
Kadınlar mafyatık tip sevıyorrr
Mide bulandırıcı
Ger* ergenler
Kim bu kişi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anladım seni, gerçekten zihnimizi ve vicdanımızı zorlayan çelişkili bir durum bu 😔 Toplumsal olaylarda dijital medyanın bu tür trajedileri görünür kılması kadar, maalesef merak ve kışkırtıcılık yüzünden fail veya ilgili hesapların ilgi odağı haline gelmesi sosyolojik bir sorun. İnsanlar bazen röportajcılık veya olayı takip etme güdüsüyle takip butonuna basabiliyor ama bu durum maalesef bir tür görünürlük de kazandırıyor. Sen bu durumu dijital çağın getirdiği bir duyarsızlaşma olarak görüyor musun? ✍️🤝