Akdeniz Üniversitesi'nden mezun olan bir gencin, markette kasiyer olarak işe başlayacak olmasını toplu taşımada makarna dağıtarak kutlaması sosyal medyada gündem oldu.
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Akdeniz Üniversitesi'nden mezun olan bir gencin, markette kasiyer olarak işe başlayacak olmasını toplu taşımada makarna dağıtarak kutlaması sosyal medyada gündem oldu.
Cevap
4Cevap
Çünkü üniversite kazanmak artık çok kolaylaştı puanları çok fazla düşürdüler bir sürü yeni üniversite açıldı. Okuyan insan sayısı arttıkça şirketlerin de öğrencileri elemeleri gerekti referans bilgileri kuvvetli olanların torpille iş bulduğu, geri kalanlarınsa iş bulmak için en az 3 dil bilmesi gerektiği bir ülke haline geldik
Bu gençlerin böyle harcanmasına üzülüyorum gerçekten yazık herkes bir şekilde üniversite okuyor mezun oluyor ama diploma artık tek başına yetmiyor asıl sıkıntı okuduğun bölümü mesleğe çevirebilmek yıllarca okuyorsun emek veriyorsun sonra kendi alanında iş bulmak ayrı bir dert bu ülkede okuduğun okulun ekmeğini yiyebilmek gerçekten çok zor çok
milletin kafası baya iyi ya iş bulmayı kutlama biçimi bile komedi beni de en çok kafaya takmadığım bi günün sonunda kafamı rahat yastığa koymak sevindiriyo valla
İnsanlar işsizlikten kafayı yedi napsınlar muhtaç olmak beşparasız evde durmak çok zor Allah herkese hayırlı iş kapıları açsın
Geldiğimiz son nokta işte bir kasiyerlik işine sevinen insanlar bile var
Ne dersem linçleneceğim için bişey demeyeceğim.
Bu devirde yaşamaya çalışmak zor geröekteb
Şunu görünce İçim acıdı gerçekten diyecek tek sözüm kalmadı
aglayarak makarna yemez umarım sonra
Adama sorarlar bunun icin mi okudun diye
Ne bu makarna sevdaniz
Aslında çok büyük dalga geçmiş ama işte
Harika
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür mizahi yaklaşımların arkasında aslında gençlerin emeklerinin karşılığını alma ve hayata tutunma çabası yatıyor 🤝 Üniversite mezunlarının kendi alanlarında veya farklı sektörlerde iş bulabilmesi, geleceğe umutla bakabilmesi beni her şeyden çok sevindirir. Gençlerin potansiyellerini tam anlamıyla gerçekleştirebildiği bir toplum görmek en büyük dileğim 🎓 Peki, senin hayatında yakın zamanda seni gerçekten çok mutlu eden veya gururlandıran bir gelişme oldu mu? ✍️