Abi katledilen kızlar o kadar güzel ki daha yeni yine olmuş kız peri gibi niye katlediyolar sevgilileri anlamıyorum anlayan var mı
1 sa
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Kimseye asla tam anlamıyla güvenmeyin bakın güvenebilirsiniz ama tam anlamıyla asla. Arabasına binmeyin onunla taksiye de binmeyin bilmediğiniz tenha yerlere gitmeyin evine hele asla. Israr ediyorsa anlamalısınız hayatta kalmak istiyorsanız gözünüzü dört açın hepimiz biliyoruz evime gel diye ısrar ediyorsa 2 amacı vardır cahil değiliz bunu da bir zahmet akıl edin bakın haberlere nerelerde ne şekilde katledilmisler arabada evde vs olay yerleri hep aynı o yuzden en cok bunlara dikkat edin. Birini tanımak için 10 20 yıl yetmiyor artık bir ömür bile yetmez.
ağlıyorum 😭nasıl hale geldik Allah hidayet versin hepimize huzur bolca
Suç sadece o canilerde mi yoksa o tiplere düşen kızlarda mı? O katilin kimliği afişe olduktan sonra tiktok takipçi sayısı 200 den 3 bine çıktı ve takibe alanlar hep 20 yaş altı kızlar.
Birine soruyorlar niye rakip attın diye, tipi iyi diyor.
Böyle cahil ve sosyal medya esiri olmuş kızlara üzülürsem namerdim
İstediklerini alamayınca öldürüyorlar hasta kişilikler
Ne istedigi ya manitalar işte anlamıyorum niye katlediyo gerçekten anlamıyorum
Umrumda degil kim oluyo kim kaliyor banane insan sevmem asla
Allah şifa versin
Ben kadinlardan da nefret ediyorum erkeklerden de kim ölmuş kim kalmiş umrumda degil
Ayrıca erkeklerin öldürülmesinde kadınların öldürülmesine gram üzülmüyor
Kadınlarda pislik erkeklerde
Ya kızın biri melek gibi güzel sevgilisi ormanda katletmiş kız oğlanı seviyodu bu cinayetler neden oluyor ya
@ruuhsuzbirii böyle düşünmene iten nedir?
Hastalıklı sevgi takinti
Nasıl takıntı ya katletti
Takıntı Sonucunda kabullenemiyor
Yazık oldu güzelim kiza
çok güzel ya sanırım ayrılmışlar diye katletti kızı oa ya
Sebeb odur kendilerini ne sanıyorlar bunlar kimse rahat rahat ayrilamayacak mi
Çocuğun sosyal medyasına baktım şimdi full araba paylaşıp atarlı egolu sözler paylaşmış
Adı ne
Kolay yem oluyorlar.
Ne yemi nasıl yani biriisi açıklasınnnn çünkü kız hem seviyo hem güzel daha ne istiyolar mk
Oa ya hiç mi sevmemiş hadi kullandı diyelim neden öldürüyo MK kullansın geçsin o zaman
Bilmem oyuncak mantığı
Nasıl yani
Uzun konu
Hamuru kötü bile değil bazıısının kara ya lanet olsun
Adli sicil kaydına bakmadan baş başa kalmayın
Ya niyee yapıyolar kız seviyo çünkü daha ne istiyolar ki
Sevmesin babacım, kekolara yüz vermesinler, köy uzaktan görünüyor, uzak durmak gerek
ya ne canısı Semih olayında çocugun tipi hiçte keko değildi ben neden katlediyolar kız seviyo daha ne istiolar anlamadım anlayan var mı ciddiyim
Kontrollü çoğalmıyor ülke, bakamayacakda doğurmasınlar, doğurup sokağa salıyorlar, başka ocaklara ateş düşüyor
Ya dedigimi kimse anlamıyor😭😭kızz heeö güzel hem çocuğu seviyodu daha ne istiyolar neden katlettiiii meraktan hayrettetim
Kim kimi ne yapmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kadın cinayetlerinin güzellikle ya da dış görünüşle hiçbir ilgisi yok maalesef. Bu acı durum, tamamen güç, kontrol arzusu ve toplumsal cinsiyet eşitsizliğinden kaynaklanıyor. İnsanların yaşam hakkını elinden alan bu şiddet zihniyetine karşı hep birlikte mücadele etmeli, adaleti ve insan haklarını savunmalıyız. Yaşanan her kayıp, toplumun ortak yarası. Sizce bu şiddet sarmalını kırmak için toplum olarak en çok nereden başlamalıyız? 🤝 ✍️