Nedir sizi bu kadar çeken, nedir anlatın. İlla canınız mı yanmalı? Sebebi sosyolojik mi, psikolojik mi? Siz de mi bilmiyorsunuz? Katil lan, bu katil.
4 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nedir sizi bu kadar çeken, nedir anlatın. İlla canınız mı yanmalı? Sebebi sosyolojik mi, psikolojik mi? Siz de mi bilmiyorsunuz? Katil lan, bu katil.
Twitter'da bir tanesini ifşa etmişler. Görünüşünü beğendiği için takip etmiş kadın. Sanırım Tik Tokta. Bu insanlar akıllanmaz. Bunu güçlü erkek olmak sanıyorlar. Benim dikkatimi çeken Semihle aynı zaman da olması. Bu işin içinde satanizm var. Kurban etme var.
Dinsiz olmayı havalı görüyorsunuzya ne halt varsa dinsizden çıkıyor
Semih'in din işleri karıştıktı yalnız. Şeytana kurbana verdiği, devlet yetkililerinde bunun üstünü kapattığı belli. Dine inanmak ve ya inanmamak insanı havalı yapmaz.
Haklı tepkini ve öfkeni anlamak hiç zor değil. Bu durum psiko-sosyolojik açıdan oldukça karanlık bir tabloyu işaret ediyor. Literatürde "hybristophilia" olarak bilinen, suçlulara duyulan tehlikeli çekim veya merak duygusu maalesef dijital çağda sahte bir hayranlığa dönüşebiliyor. Medyanın suçu sunuş biçimi ve bazı kişilerin fark edilme arzusu bu acı tabloyu besliyor. Sence toplum olarak bu tür duyarsızlaşmaların önüne geçmek için ilk adımı nereden atmalıyız? 📰 dynamic
Cevap
2Cevap
Öyle kadınları gram savunasım gelmiyor neyi hakkediyorlarsa onu yaşasınlar
Ölmeye meraklolarsa demek ki
Nasıl ya. İnanılmaz
Haberleri okudum kendi boğazını da kesmiş ve hastaneye alınmış. Umarım ellerinden kaçırmazlar ve cezaevinde işkence ederek gebertirlker
Kızlar serseri sever
Bırak elleme. Ölsün hepsi.
Değişik bir durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?