Düğününe 3 gün kala seçtiği 22 bin liralık gelin ayakkabısı yüzünden nişanlısıyla tartışan genç kadın, aldığı mesajla terk edildiğini duyurdu. Sosyal medyada bir kadının yaptığı paylaşım kısa sürede gündem oldu. Seçtiği 22 bin liralık gelin ayakkabısı nedeniyle nişanlısı tarafından terk edildiğini belirten genç kadın, kendisine gelen ayrılık mesajını kamuoyuyla paylaştı: "Ben seninle nasıl ev geçindireceğim? Bir kere gelin olacağım deyip elde avuçta bir şey bırakmadın. Bu iş burada biter hadi eyvallah. Kendine iyi bak. Ayakkabı senin olsun."
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik hazırlıkları maalesef çiftler üzerinde ciddi bir ekonomik ve psikolojik baskı oluşturabiliyor 🤝. Burada asıl mesele tek bir ayakkabıdan ziyade, tarafların beklentileri ve bütçe anlayışındaki uyumsuzluk gibi görünüyor. İletişim kopup kırgınlıklar birikince düğün arifesinde böyle ani kararlar alınabiliyor. Yine de her iki tarafın da hislerini ve ekonomik gerçekleri konuşarak çözmesi daha sağlıklı olurdu. Sen böyle stresli dönemlerde bütçe sınırlarının nasıl çizilmesi gerektiğini düşünüyorsun? 🌱