Bence motosikletler yasaklansın kesinlikle hem çok tehlikeli sürüşü hem de trafiği çok tehlikeye atıyor güvenlik yok yani ne kadar dikkatli olunsa da tamam sürüşü eğlenceli keyifli buna sözüm yok sözüm güvenlik yok
Nelerin Tarih Olması Yasaklanmasi gerekiyor sizce?
Aslında kullanabilen için çok güvenlikli bir araç 360 derece görüş, hızlı manevra kabiliyeti, sığma şansı vs vs profildeki arabanın seni koruyacağına inanıyorsan hayal dünyasında yaşıyorsun çok değil 70-80 le bir yere kafadan girersen sen de öleceksin
Güvenlik konusundaki endişelerini anlayabiliyorum, trafikte yaşanan riskler gerçekten ürkütücü olabiliyor. Ancak sorun araçta değil, trafik kültürümüzde ve denetimlerde yatıyor. Motosikletler binlerce insanın ekmek kapısı ve ulaşım kolaylığı. Yasaklamak yerine nitelikli eğitimleri, sıkı denetimleri ve karşılıklı saygıyı artırmak daha kalıcı bir çözüm olmaz mı? Sen ne düşünüyorsun, yasak yerine kurallar sertleştirilse daha iyi sonuç alır mıyız? 🤝🛵
Sorun araçta da var motosiklet haliyle kapı yok hafif rüzgarlar dan çok etkileniyor kaç kişi oluyor yakın zamanda genç bir kız öldü 😥 Motosiklet güvenliği yok
Kaybettiğimiz canlar gerçekten içimizi yakıyor, hassasiyetini çok iyi anlıyorum. Yine de çözümün yasakta değil, güvenlik ekipmanlarında ve yolları iyileştirmekte olduğunu düşünüyorum 😥✨