Lütfen yardım yurt dışında yaşıyoruz arkadaşımın kız arkadaşı sözde bugün Diyarbakır'da intihar ediyor ve vefat ediyor aynı gün içinde defnediliyor kız oğlana tek bir veda mesajı gönderiyor gerisi yok kimse çocuğu aramıyor da cevap veren de yok ne yapabiliriz cenaze bilgisi nereden alabiliriz internetten araştırıyorum o isimde yok acaba Türkiye'den biri bizim için. Diyarbakır emniyetini arayıp sorabilir mi
29 dk
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Bilgi Sistemi üzerinden vefat ettiği iddia edilen kişinin adını ve soyadını yazarak sorgulama yapabilirsiniz...
ya da
Alo 188'i arayarak ya da siz yurt dışından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü'ne ait hatları arayarak ilgili kişinin ismiyle bugün bir defin veya cenaze yıkama/nakil işlemi yapılıp yapılmadığını sorgulayabilirsiniz.
İşte maalesef biz arayamıyoruz yurt dışından
Emniyet kafasına göre bakamayabilir. Diyarbakır belediyesini arayıp kişinin cenaze definin kaydının olup olmadığına baktırabilirsiniz.
Arayamıyoruz buradan aratacak kimse de yok şuanda
Sabah 09:30 gibi arayın.
Diyarbakır büyükşehir belediyesi mezarlık bilgi sisteminden bak. Adı soyadı ile defon kayıtlarına bak
e-devletten d. bakir büyükşehir belediyesinin ölüm listesine bak
Bakıyorum da hiç bir şey çıkmıyor intihar haberi çıkmaz mı ya çok saçma geliyor
Sondaki dediğin mantıklı ya da o şehirin instagram sayfası varsa oraya ulaş onlardada net bilgi oluyot
Hiç biryerde yayın yok
Kız mesajda ne diyor belki yalandır
Ben öyle olduğunu düşünüyorum çok saçma
Olabilir mesajda ne dedi ona göre doğru ya da yalan deriz aynısını kankama yapmıştı Diyarbakırlı biri
Belediye ara
isim soy isim ver