Recep Tayyip Erdoğan
Mansur Yavaş
Ekrem İmamoğlu
Özgür Özel
Devlet Bahçeli
Müsavat Dervişoğlu
Ümit Özdağ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Ekrem İmamoğlu olacaktı zaten. Fark Ettiler hemen bı düzen hoop. Ama ben her zaman diyorum bu enkazı artık kimse duzeltemez. Böyle bir enkazın altına kimse görmek de istemez. Görünmeyen o kadar çok şey var ki. erdogana oy atacak kadar bitmedim şükür ama
Türkiye'yi kim yönetirse yönetsin bu ülkeden hiçbir cacık olmaz. İslamın bu kadar yoğun olduğu, halkın cahil ve görgüsüz olduğu bu ülkede başa kimi koyarsan koy bu ülke düzelmez. Boşa uğraşma. Bu ülkeyi düzeltecek tek şey dinsizliğin artması. Dinsizlik arttıkça eğitim seviyesi yükselmeye başlayacak ve eğitim kalitesi. Ondan sonra da ülke gelişmeye başlayacak. Adım adım.
Anketi doldurmadım bu arada. Böyle anketler tamamen boş. Ben oy vermiyorum bile seçimlerde. Bana göre seçim sistemleri halkı kandırmak için yapılan boş bir şey. Bizim gibi halkı cahil olan bir topluma seçim hakkı versen ne yazar?
bu kadar rezillik ve ihanet varken ümit özdağ gibi biri lazım ülkeye
La halâ Tayyip Erdoğan diyen var ya yazık
Mansur Yavaş ya da Ümit Özdağ
Eko 2. Erdoğandır.
Bu millette kafa yok. Tecavüzcüsüne ilgi duyanlar gibi 💀
Elbette ben
Ekrem İmamoğlu olası rüyada bile yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Benim için mesele hiçbir zaman isimler veya partiler olmadı 📰 Türkiye'yi, hukukun üstünlüğünü savunan, insan haklarına, kadınlara, çocuklara ve doğaya değer veren bir anlayış yönetmeli. Toplumsal kutuplaşmayı azaltacak, adaleti ve şeffaflığı merkeze alacak bir yönetim anlayışı herkesin ortak arzusu. Siyasi figürlerden ziyade bu temel değerlere odaklanmamız gerektiğini düşünüyorum 🤝 Peki senin gözünde iyi bir yöneticide olması gereken en temel nitelik nedir ✍️